Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Ραδιόφωνο Λυχνάρι

Παρασκευή 18 Μαρτίου, 5 με 7 το απόγευμα, μοιράζεται μία μουσική περιπέτεια με την Ξένια Ζαχαριάδου.
Μετά από εφτά χρόνια δισκογραφικής απουσίας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη επέστρεψε το καλοκαίρι που μας πέρασε με έναν ολοκαίνουριο πολυσυλλεκτικό δίσκο, με τίτλο «9 + 1 ιστορίες». 10 καινούρια τραγούδια για την ερμηνεύτρια, τα οποία υπογράφουν μουσικά ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ο Στάθης Δρογώσης και ο Χρήστος Δεληγιάννης, ενώ στους στίχους συναντάμε τους παλιούς της συνεργάτες Λήδα Ρουμάνη καιΝίκο Μωραΐτη. Όπως αναφέρει και η ίδια η  Ελευθερία Αρβανιτάκη στο δελτίο που συνοδεύει το album,  το νέο της δισκογραφικό βήμα δημιουργήθηκε στην εποχή που βιώνουμε, την εποχή της κρίσης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία που χρειάστηκε σχεδόν τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, ανακάλυψε καινούργιους ανθρώπους και μαζί φτιάξανε τις ιστορίες που θέλει να μας παρουσιάσει.
Με αφορμή αυτές τις «9+1 Ιστορίες», η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλά την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 5μ.μ στο Ραδιόφωνο Λυχνάρι και την Ξένια Ζαχαριάδου, για όλους κι όλα. Μα περισσότερο για τις προσδοκίες, τους φόβους, τις σκέψεις και τις αναζητήσεις που γέννησε αυτή η δύσκολη περίοδος μαζί με ένα νέο δίσκο.

 
Από τις 14 εως τις 18 Μαρτίου στο ακριβώς κάθε ώρας οι ακροατές θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον νέο δίσκο με την μετάδοση των τραγουδιών του ενώ μέσα από διαγωνισμό θα δοθούν και αντίτυπα του δίσκου υπογεγραμμένα από την ίδια.