Άρωμα νίκης στη συγκέντρωση του Γιώργου Υψηλάντη

Με όγκο, παλμό, κέφι και ενθουσιασμό έγινε χθες έξω από το ΑΚΤΑΙΟΝ, η προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη.

Μια νέα προσέγγιση στον τρόπο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, παρουσιάσθηκε χθες από τον Γιώργο Υψηλάντη και την παράταξή του. Αντί για τις γνωστές «ξύλινες» συγκεντρώσεις, προκρίθηκε μια μουσική πολιτική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες του νησιού μας. Μαζί με τα φυλλάδια της παράταξης μοιράστηκαν και γλαστράκια με μικρούς βασιλικούς από τα φυτώρια Βασιλογιώργη.

Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης, που μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η παρουσία σας απόψε, σφραγίζει την ανατροπή που φέρνει αυτή η Κυριακή. Την ανατροπή που θα ολοκληρωθεί στις 25 του Μάη! …».

«Απόψε γυρίζουμε σελίδα! Αφήνουμε πίσω μας όλους αυτούς που μας κούρασαν και μας ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια. Αποδείχθηκαν μοιραίοι, άβουλοι και ανίκανοι να πάνε τη Ρόδο ένα βήμα μπροστά….

Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και δεν γυρίζει πίσω. Τίποτε δεν μας σταματά! Το κίνημα της ανατροπής φουντώνει ώρα με την ώρα. Γιγαντώνεται  και κατακλύζει κάθε χωριό και κάθε γειτονιά της πόλης! Την Κυριακή γιορτάζουμε τη νίκη της παράταξής μας, τη νίκη του Ροδιακού λαού!»

«Το σύστημα τρίζει συθέμελα και καταρρέει. Την επόμενη Κυριακή θα καταρρεύσει με πάταγο!

Το μήνυμα το πήραν. Το παιχνίδι το έχουν χάσει!

Ξοδεύουν αβέρτα, πιέζουν αφόρητα, τάζουν τα πάντα στους πάντες, εκμαυλίζουν συνειδήσεις! Όμως οι δημότες έχουν συνείδηση και αξιοπρέπεια. Και οι κυρίως έχουν μνήμη! Τους γνωρίζουν καλά. Θυμούνται τα έργα και τις ημέρες τους! …»

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους της παράταξης, τόνισε:

«Μη σκύβετε κεφάλι! Γεμίστε της μπαταρίες της ψυχής σας με την αγάπη που μας δίνει απλόχερα ο κόσμος, όπου βρεθούμε κι όπου σταθούμε! Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ έφτασε, είναι εδώ. Δώστε της φτερά! Απογειώστε την! ….»

Ο ομιλία διακόπηκε πολλές φορές από τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα των συγκεντρωμένων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα πραγματικό γλέντι, με υπέροχες μουσικές, πολύ κέφι, τραγούδι και χορό. Το κλίμα αισιοδοξίας για την επερχόμενη νίκη της παράταξης ήταν διάχυτο παντού!

Την εκδήλωση στήριξαν με τη γενναιόδωρη συμμετοχή τους, οι καλλιτέχνες Βάλια Ζόππα, Βιργινία Πρέκα, Δημήτρης Πασσάλης, Ζαφείρης Σκανδαλιάρης, Μανώλης Τσακογιάννης, Γιώργος Μαρής, Σταύρος Χαρτοφύλλης, και Ναταλία Κόρβιγκτον. Ο Μανώλης Τσακογιάννης παρουσίασε σε πρώτη εκτέλεση το τραγούδι του με τίτλο «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»!

 

Pin It on Pinterest