Αρνητής του εμβολίου κορονοϊού σκότωσε τον 9χρονο γιο του για να μην εμβολιαστεί

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ήταν η αφορμή για να δολοφονήσει ένας 49χρονος Αμερικανός τον εννιάχρονο γιο του, καθώς δεν του επέτρεπε να εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Στίβεν Μακλόφλιν από το Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν εδώ και μήνες φανατικός υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος καθώς είχε υιοθετήσει θεωρίες συνωμοσίας που έλεγαν πως το εμβόλιο θα είχε μέσα τσιπάκι ελέγχου.

Ο 49χρονος, ο οποίος είχε πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του, Λέσλι Χου, από το 2016, βρισκόταν σε μια σκληρή δικαστική μάχη σχετικά με την συνεπιμέλεια του εννιάχρονου γιου τους, Πιρς.

Ο πατέρας θεωρούσε ότι ο γιος του, ο οποίος είχε λάβει κάποια λίγα εμβόλια όταν ήταν μωρό, είχε γίνει ασθενικός και έχανε κιλά λόγω των εμβολίων.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν το 2012 ο Μακλάφλιν έγινε μέλος ενός new age γκρουπ που προωθούσε τον αντιεμβολιασμό, με την λογική ότι το εμβόλιο είναι εργαλείου ελέγχου της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες της.

Η μητέρα κατά την έκδοση του διαζυγίου υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της είχε ψυχολογικά προβλήματα, με το ζευγάρι να μαλώνει συχνά για θέματα υγείας του Πιρς.

Σε μια από τις επισκέψεις του Πιρς στον πατέρα του έγινε η τραγωδία και μάλιστα ένα 24ωρο πριν τον εμβολιασμό του Πιρς.

Ο Στίβεν εκτέλεσε τον ίδιο του το γιο με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τις δυο σωρούς βρήκε η Λέσλι, η οποία ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε κανείς στα τηλεφωνήματά της.

Σύμφωνα με την San Franciso Chronicle, ο Στίβεν ήταν εμμονικός με τις θεωρίες συνωμοσίας ενώ είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για να εμβολιαστεί ο Πιρς, μετά από ομηρικούς καυγάδες με τη Λέσλι.

Τελικά, όπως φάνηκε, η συγκατάθεσή του αυτή ήταν απλά ένας τρόπος προκειμένου να φέρει εις πέρας αυτό που σχεδίαζε από καιρό…

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ