Μεγάλη αποχή βλέπουν στην πόλη της Ρόδου – Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα στο Δημο Ρόδου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φθάνουν, υπήρξε μεγάλη αποχή στις κάλπες κυρίως στην πόλη της Ρόδου, ενώ η συμμετοχή του εκλογικού σώματος στα χωριά του νησιού ήταν μεγαλύτερη.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλα και ιδιαίτερα προβλήματα, με κάποιες εξαιρέσεις και έχει αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων σε όλα τα εκλογικά τμήματα σχεδόν.

Το rodosreport θα σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα των εκλογών σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τα εκλογικά τμήματα.

Τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται για τον Δήμο της Ρόδου δίνουν ένα προβάδισμα στον Φώτη Χατζηδιάκο . Στος 362 εκλογικό τμήμα της πόλης της Ρόδου  ο Φώτης Χατζηδιάκος έχει λάβει 66 ψήφους ακολουθεί ο Γιώργος Υψηλάντης με 49, ο Χατζής Χατζηευθυμίου με 44, ο Στράτος Καρίκης  με 43 και ο Τάκης Πότσος με 18.

Στο 286 εκλογικό τμήμα της Ρόδου ο Φώτης Χατζηδιάκος έλαβε 47, ο Χατζής Χατζηευθυμίου 29, ο Γιώργος Υψηλάντης και ο Στράτος Καρίκης ακολουθούν με 25 ψήφους και ο Τάκης Πότσος με 7.

Στο 202 Εκλογικό τμήμα της Ιαλυσού   ο Φώτης Χατζηδιάκος έλαβε 127, ο Στράτος Καρίκης 117, ο Γιώργος Υψηλάντης 47 και ο Χατζής Χατζηευθυμίου 26 και ο Τάκης Πότσος 14.

rodosreport.gr

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest