Αποστολάκης: Είναι ώρα για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια- Πόσο έχει επηρεάσει τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ο καταστροφικός σεισμός; (Βίντεο)

Υπέρ της επέκτασης χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια τάχθηκε ο πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στο Open. 

Η δήλωση έρχεται λίγες ώρες μετά από την τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη Αντιθέσεις, τάχθηκε κατά της οποιασδήποτε επέκτασης αυτή τη περίοδο.


Ο κ.Αποστολάκης αναφέρθηκε στην παρουσία του Αμερικανού ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν στην περιοχή . Υπάρχει κάτι που μπορούμε να περιμένουμε απ ΄ αυτή την περιοδεία;

Πόσο έχει επηρεάσει τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ο καταστροφικός σεισμός;

«Η Ελλάδα δεν είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης» λέει η Ν.Μπακογιάννη! Τι είπε για συνεκμετάλλευση

Τελικά η Ελλάδα δεν είναι «προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης»…Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή Αντιθέσεις του Γιώργου Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV.

Η κυρία Μπακογιάννη είπε επίσης ότι δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία και τάχθηκε κατά της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια ,ακόμη και στην περιοχή της Κρήτης.

«Ναι, η Ελλάδα είναι το τελευταίο φυλάκιο της Δύσης» είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή,τον Οκτώβριο του 2021 ,μιλώντας για την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία. Γι ΄ αυτή του τη δήλωση είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τώρα σύμφωνα με την Ν.Μπακογιάννη η Ελλάδα δεν είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα Δύσης-Ανατολής.

Pin It on Pinterest