Μεγάλη επιτυχία είχε η συναυλία του ΑΠΟΠΕΣ με τίτλο ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ

Μεγάλη επιτυχία είχε πραγματικά η συναυλία του ΑΠΟΠΕΣ με τίτλο ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ, την οποία αγκάλιασε με αγάπη ο κόσμος και έγινε την Κυριακή 16-2-2014 στο Δημοτικό θέατρο ! Ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτο κόσμο το θέατρο, αέρας ΕΛΠΙΔΑΣ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ !!!

Στη συναυλία η οποία αποτελεί μια προσπάθεια προσέγγισης του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού και είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής του κοινωνικού και πρωτοποριακού προγράμματος του ΑΠΟΠΕΣ «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ»

έλαβαν μέρος:

Η Ορχήστρα-Μαντολινάτα της Γειτονιάς. Οι Χορωδίες της Γειτονιάς (Παιδική και Ενηλίκων). Μέλη από την Μαθητική Ορχήστρα «Ξένη Έμνερ» (Διδασκαλία Λ. Σακελλαρίδης). Φίλοι μουσικοί όπως: η Νατάσα Καρακατσάνη η Ε. Βογιατζή ο Γιάννης Κατσιμπράκης, ο Δημήτρης Ιωσήφ ο Θεοδόσης Διακουράκης, ο Τάκης Πασχάλης και ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης . Την ορχήστρα και την χορωδία διεύθυνε ο μουσικοπαιδαγωγός κ. Γιώργος Σακελλαρίδης Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μουσικούς τον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Ρόδου κυρίου Γιάννη Τσακίρη του οποίου έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες μας και το τυπογραφείο και τον Νίκου Χατζηκαλημέρη που είναι πάντα κοντά μας! Από το Δ.Σ.

Pin It on Pinterest