Συμβολικός αποκλεισμός της ΔΟΥ Ρόδου

Η Διοίκηση του 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ πραγματοποίησε σήμερα συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ στο πλαίσιο δράσης κινητοποιήσεων που αποφασίσθηκε από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , δηλώνοντας την αντίθεση του στις προωθούμενες αλλαγές στο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών , που οδηγούν στον αφανισμό του ελεύθερου επαγγελματία.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν οι διοικήσεις του 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ,της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου , λογιστές – φοροτέχνες. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ.Χατζησάββας Σάββας , ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Τριπολίτης Νίκος , ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Μπόνης Νίκος ,ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Σπανός Κώστας , ο Οικονομικός Επόπτης του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Χαραλάμπους Χαράλαμπος και ο Α Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Παναγιωτόπουλος Ανδρέας. .

Θέση της διοίκησης του 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι ότι το παρόν όμως νομοσχέδιο με το οποίο έρχεται η κυβέρνηση να λύσει το μείζον θέμα του ασφαλιστικού δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του Ασφαλιστικού Συστήματος, είναι κοινωνικά άδικο, οικονομικά αναποτελεσματικό, διαλύει τον παραγωγικό και επιστημονικό ιστό της Ελληνικής οικονομίας ; και κοινωνίας .και οδηγεί σε απόλυτη οικονομική ασφυξία τους ελεύθερους επαγγελματίες. Καλεί τους οικονομολόγους , λογιστές- φοροτεχνικούς ελεύθερους επαγγελματίες να απέχουν από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έως τις 18 Απριλίου 2016

20160407_084309