Αποχή των δικήγόρων απο τα δικαστήρια λόγω των κρουσμάτων

Νωρίτερα υπήρξε και απόφαση απο το Εφετείο για κλείσιμό των δικαστηρίων για 10 μέρες , η οποία στην συνέχεια ανακλήθηκε λόγω αναρμοδιότητας .

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί συνάδελφοι σας γνωρίζουμε, ότι το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συνήλθε εκτάκτως σήμερα κατόπιν της επείγουσας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά την εμφάνιση των 3 κρουσμάτων της νόσου covid -19 στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, αναφορικά με τα οποία δεν έχουμε λάβει γνώση καμίας διαδικασίας ιχνηλάτησης, καθώς και του συνεπακόλουθου κινδύνου που δημιουργείται για τη δημόσια υγεία λόγω της μη λήψης μέχρι σήμερα απόφασης περί αναστολής εργασιών των συστεγαζομένων υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου και αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους από αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Σε περίπτωση που ληφθεί νωρίτερα απόφαση περί αναστολής της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου από τα αρμόδια όργανα η αποχή λύεται αυτοδικαίως.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε, ότι κατόπιν έκτακτης Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου ελήφθη απόφαση περί αποχής αυτών από τα καθήκοντά τους κατά το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ