Αποχαιρετιστήριο μήνυμα & ψήφισμα του ΙΣΡ στον Νεκτάριο Σαντορινιό

Αποχαιρετούμε σήμερα τον άξιο βουλευτή του τόπου μας, τον πρώην Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, ένα φίλο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και των ιατρών, τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τον τόπο του με αφοσίωση και πραότητα. Ασχολήθηκε μέχρι τέλους, στην σύντομη ζωή του, με τον μεγάλο του έρωτα την πολιτική. Ξεκινώντας από Πρόεδρος του 15μελούς στο Βενετόκλειο Λύκειο της Ρόδου, κατέκτησε τα Βουλευτικά έδρανα και τον Υπουργικό θώκο, διότι είχε ευρεία αποδοχή από τους πολίτες των νησιών μας.

Ήταν ο ενεργός πολίτης που συμμετείχε κατά προαίρεση στις αποφάσεις της πόλης του, τόσο με την ευρύτερη έννοια του βουλεύεσθαι και κρίνειν, όσο και με τη στενότερη έννοια της άσκησης εξουσίας.

Διακρίθηκε στην πολιτική του διαδρομή για το αίσθημα ευθύνης και το ήθος του, προσπαθώντας να διασφαλίσει στα νησιά μας την ευμάρεια, την πρόοδο και την ειρήνη.

Καλό ταξίδι Νεκτάριε.

Για τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

ΨΗΦΙΣΜΑ

Στη θλιβερή αναγγελία θανάτου

του
Νεκτάριου Σαντορινιού
Βουλευτή Δωδεκανήσου


Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου αποφάσισε :

  1. Να παραστεί ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. στην Εξόδιο Ακολουθία.
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με καρκίνο “Φλόγα Ρόδου το ποσό των 100,00 ευρώ στη μνήμη του μεταστάντα.
  4. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και στον τοπικό τύπο.
  1. Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Ι. Τσέρκης Μιχαήλ Ν. Βολονάκης

Pin It on Pinterest