Απίστευτες εικόνες συνωστισμού το Σάββατο στο αεροδρόμιο της Ρόδου -Κάνουν το γύρο του κόσμου

Απίστευτoς συνωστισμός επικράτησε το Σάββατο στο αεροδρόμιο της Ρόδου, «Διαγόρας», με τους επιβάτες να περιγράφουν σκηνές «χάους» στα social media, καθώς προσπαθούσαν να φύγουν από το νησί.

Πιο συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες από το αεροδρόμιο της Ρόδου, οι οποίες προκαλούν μεγάλο προβληματισμό. Οι επιβάτες κυκλοφορούν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία τεράστιου συνωστισμού και τη μη τήρηση των στοιχειωδών υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρά την έξαρση κορωνοϊού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα τόσο παγκοσμίως, όσο και στη χώρα μας.

Μαρτυρίες στη The Sun αναφέρουν πως για πολύ ώρα πολλοί επιβάτες περίμεναν στις ουρές σε ζεστές θερμοκρασίες χωρίς παράθυρα και κλιματισμό. Μάλιστα δημιουργήθηκε και ένταση καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη προσωπικού.

Η Λόρεν Ραμμέλ, μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Four Of Diamonds της Βρετανίας, έγραψε στο Twitter: «Δεν έχω πραγματικά λόγια για τις αποψινές σκηνές στο αεροδρόμιο της Ρόδου».

Ένας άλλος επιβάτης έγραψε: «Το απόλυτο χάος στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Καυγάδες και τσακωμοί».

«Κανείς δεν ξέρει πού να πάει ή τι να κάνει. Κανείς από το προσωπικό, κανένας έλεγχος», λέει ένας άλλος επιβάτης στο Twitter.

Ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Χάος στο αεροδρόμιο της Ρόδου, 5 πτήσεις φεύγουν την ίδια ώρα και όλοι λένε να πάμε στην πύλη την ίδια ώρα, ενώ επικρατεί τρομερή ζέστη. Δεν υπάρχει προσωπικό ή ανακοινώσεις για να ενημερώσουν τον κόσμο τι πρέπει να κάνει ή πού να πάει, όλες οι πτήσεις καθυστέρησαν εξαιτίας της κακής εξυπηρέτησης».

Ένας άλλος επιβάτης πρόσθεσε: «Θα είναι θαύμα αν κανείς δεν τραυματιστεί στις χιλιάδες ουρές».

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο από το αεροδρόμιο της Ρόδου που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου:
Εικόνες χάους…

Πηγή: iefimerida.gr