Δήλωση του κ. Χατζηδιάκου με αφορμή τη δήλωση του κ. Τιμόθεου Παρασκευά

Με αφορμή την δήλωση του κ. Τιμόθεου Παρασκευά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  Φώτης Χατζηδιάκος δηλώνει ότι:

   Από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μας και της ιδρυτικής διακήρυξης της παράταξης μας, δηλώσαμε ότι η αυτοδιοικητική παράταξη μας ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ανεξάρτητη και πλαισιώνεται από στελέχη όλων των πολιτικών χώρων. Δεν ζήτησε ούτε ζητάει την στήριξη κανενός κόμματος, αλλά αντλεί τη δύναμη της από τους συμπολίτες μας.

            Μόνος υποστηρικτής του οποίου την εμπιστοσύνη ζητήσαμε και ζητούμε είναι ο Ροδιακός Λαός, ο οποίος μας τίμησε με την ψήφο του στον Α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών δίνοντας στην παράταξης μας το ποσοστό του 39.,2%, μεταξύ  πέντε (5) παρατάξεων.

   Καθένας από μας έχει την πολιτική του ιδεολογία και την κομματική του τοποθέτηση, την οποία εμείς δηλώσαμε ευθαρσώς. Σεβόμαστε τα κόμματα ως πυλώνες της Δημοκρατίας αλλά η παράταξη μας και ο επικεφαλής της στην αυτοδιοικητική του πορεία δεν δεσμεύτηκε ούτε πρόκειται να δεσμευτεί σε κανένα κόμμα. Μόνη μας δέσμευση ήταν και είναι το συμφέρον της Ρόδου και του Ροδιακού Λαού.

            Στον αγώνα μας αυτό καλούμε όλες τις πολιτικές, κοινωνικές και δημοκρατικές δυνάμεις να μας στηρίξουν και στο Β’ γύρο των εκλογών, την Κυριακή 25 Μαΐου 2014.

Αυτό προς κάθε κατεύθυνση.  

Τελεία και παύλα.-

Υπ. Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος

Pin It on Pinterest