Απάντηση του Β.Υψηλάντη στην επίθεση που δέχθηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης με το έργο και την παρουσία του, πρωτοστατεί στο να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ κομπάρσος στα πολιτικά δρώμενα της Δωδεκανήσου

———————————————————————————–

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη εκδόθηκε η παρακάτω απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ρόδου:

“Θορυβημένος ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ρόδου, από τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε, η πλειοψηφία των κατοίκων της Ν. Ρόδου, στον βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη, τον Δεκαπενταύγουστο, στο Ασκληπιείο, επιδόθηκε και πάλι στη γνωστή υβριστική και συκοφαντική του τακτική.
Κάνουν επίθεση, κατά του βουλευτή, για ΑΝΑΦΟΡΑ που “τόλμησε” και υπέβαλε, στον Υπουργό Υγείας, στηρίζοντας αίτημα για τη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου στο Ασκληπιείο.
Ακολουθώντας τα γνωστά ψευδή τους μονοπάτια, υποστηρίζουν ότι ο βουλευτής επισκέφθηκε το Ασκληπιείο, για να “ανακοινώσει δια μικροφώνου” το γεγονός, υιοθετώντας επικοινωνιακές και παλαιοκομματικές τακτικές.
Η αλήθεια είναι ότι τον Βασίλη Α. Υψηλάντη προσφώνησε η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Μαρία Παπαβασιλείου, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και τη συμπαράστασή του στο αίτημά τους και τον κάλεσε να απευθύνει χαιρετισμό, χειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες των παρισταμένων.
Αναρωτιούνται ποιός είναι ο Βασίλης Α. Υψηλάντης και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί.
Είναι εκείνος που, ο βουλευτής τους στα Δωδεκάνησα κ. Δημήτρης Γάκης, δημόσια συνεχάρη για παρέμβασή του σε μείζονος τοπικής σημασίας θέμα, είναι ο πατριώτης βουλευτής που με τις πράξεις του, τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η χωρά μας, στηρίζει, με μετρήσιμο έργο, τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα.
Οι αρχάγγελοι του πολιτικού ψεύδους, των ξεπερασμένων αριστερών ιδεοληψιών τους, της σάπιας και κενής περιεχομένου παρουσίας τους, της οπισθοδρόμησης και των ανέξοδων υποσχέσεων, επέλεξαν αυτόν για στόχο της γελοίας κριτικής τους.
Τον επέλεξαν γιατί γνωρίζουν ότι είναι εκείνος που με το έργο και την παρουσία του, πρωτοστατεί στο να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ κομπάρσος στα πολιτικά δρώμενα της Δωδεκανήσου.”

Pin It on Pinterest