Αντώνης Σαμαράς από Ρόδο: “Από εδώ ήρθα να δώσω το μήνυμα της νίκης” – Φωτορεπορτάζ

Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης  πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα  η κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο  ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς.

Οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες υποδέχθηκαν όρθιοι με χειροκροτήματα και συνθήματα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας , ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη θερμή και συγκινητική υποδοχή. Στην ομιλία του Πρωθυπουργού το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο επικεφαλής της παράταξης “Ροδίων Όραμα” Στράτος Καρίκης, ο βασιλιάς των Τσιγγάνων Βασίλης Στιροκλέας, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Νέας Δημοκρατίας καθώς και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα.

Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του με το φλέγον θέμα του τουρισμού , εγγυήθηκε ότι οι οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ δε θα καταργηθούν και αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα για τον τουρισμό και  τα νησιά μας. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ και δεσμεύτηκε ότι δε θα υπάρξουν άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις μεταξύ άλλων.

“Από εδώ ήρθα να δώσω το μήνυμα της νίκης ” είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βέβαιος ότι το κόμμα του θα κερδίσει την εκλογική μάχη.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την κεντρική ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο.