Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” και τα Δωδεκάνησα

Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” δίνει πραγματική μάχη για να υπερβεί το 3% και να εξασφαλίσει την είσοδό του στη νέα Βουλή.

Στη μάχη αυτή δεν μπορεί να λείψουν οι πολίτες της Δωδεκανήσου για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τις πρωτοβουλίες του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου μέσα και έξω από τη Βουλή, για την προώθηση και επίλυση σοβαρών ζητημάτων που αφορούν στην ανάπτυξη και προκοπή των νησιών της Δωδεκανήσου και των κατοίκων τους.

Αυτό, άλλωστε, σηματοδοτεί και η απόφαση του προέδρου του κόμματος να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα.

Ο ίδιος δεν έχει ξεχάσει ποτέ την δωδεκανησιακή καταγωγή του, από την πλευρά της μητέρας του η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίσυρο.

Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα Δωδεκάνησα είναι δεδομένα και το έχει επιβεβαιώσει στην πολιτική διαδρομή του κατ’ επανάληψη, με τις επισκέψεις του σε όλα τα νησιά του δωδεκανησιακού συμπλέγματος από το ακριτικό Καστελόριζο μέχρι το Αγαθονήσι, γνωρίζοντας τους απλούς ανθρώπους του μόχθου με το μικρό τους όνομα.

Ο Πάνος Καμμένος υπήρξε μέχρι τώρα η υπεύθυνη, σοβαρή, έντιμη πατριωτική φωνή στη Βουλή αναδεικνύοντας τα μεγάλα εθνικά ζητήματα της χώρας, καταγγέλλοντας τον τουρκικό επεκτατισμό, λόγω της ενδοτικής στάσης της συγκυβέρνησης, σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, επιμένοντας με σθένος στην ανακήρυξη της ΑΟΖ από το Καστελόριζο.

Στη Βουλή οι “Ανεξάρτητοι  Έλληνες” άσκησαν στη συγκυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου την πλέον έντονη αντιμνημονιακή κριτική, για το ξεπούλημα της χώρας, με εντολή της Τρόικα και για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα μεγάλα σκάνδαλα με τις μίζες των υποβρυχίων και της “Siemens”.

Πολέμιος της σήψης και διαφθοράς ο Πάνος Καμμένος έδωσε και δίνει τη μάχη για ένα κράτος δικαίου, για αξιοκρατία και πραγματική δημοκρατία, για τις αρχές και αξίες της οικογένειας και της θρησκείας, σε μια περίοδο που όλα έχουν ισοπεδωθεί.

Για όλους αυτούς τους λόγους προκάλεσε την οργή του σάπιου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.

Και δεν είναι συμπτωματικό ότι με άθλιες μεθοδεύσεις άρχισε ένας βρώμικος πόλεμος για τη διάλυση του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, πρώτα με τις μαζικές “ανεξαρτητοποιήσεις” βουλευτών του, όπως της δικής μας Μίκας Ιατρίδη, και τώρα να του κλείσουν τον δρόμο προς την Βουλή, με πρωταγωνιστές τους μεγαλοκαναλάρχες και τους κάθε λογής νταβατζήδες της δημόσιας ζωής.

Οι υπεύθυνοι πολίτες, πατριώτες της Δωδεκανήσου έχουν και μνήμη και γνώση.

Και φυσικά θα δώσουν τη δική τους μάχη ώστε οι “Ανεξάρτητοι  Έλληνες” και ο Πάνος Καμμένος να είναι παρόντες και στη νέα Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος τίμησε τους συμπατριώτες του Δωδεκανήσιους, θα τον τιμήσουν και αυτοί.

Pin It on Pinterest