Ο Ανδρέας Μαρίνος , συμπορεύεται με τον Γιώργο Χατζημάρκο

«Θέλοντας να τιμήσω τους συμπολίτες μου και τους αγώνες που έχω δώσει από το δικό μου μετερίζι, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις εκλογές της 18ης Μαϊου, συμπαρατασσόμενος με τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ‘Μπροστά το Νότιο

Αιγαίο’ κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Επειδή πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν μία νέα αρχή για τα νησιά μας και ιδιαίτερα για τα Δωδεκάνησα θα αγωνιστώ στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη και του πολιτικού που μπορεί να αναλάβει τις τύχες αυτού του δύσκολου νησιωτικού συμπλέγματος που ονομάζεται Νότιο Αιγαίο. Πιστεύω ότι μαζί θα τα καταφέρουμε. Θα κάνουμε να την αλλαγή στα νησιά μας» .

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Μαρίνος της Κωνσταντίνας και του Χρήστου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1966. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Σφυράκη και πατέρας 2 παιδιών. Είναι κάτοχος διδακτορικού (Ph.D) στη διδακτική των Μαθηματικών. Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθη-γητής, ενώ τώρα διανύει τη θητεία του ως διευθυντής της Επαγγελματικής Σχολής Ρόδου (ΕΠΑΣ ΡΟΔΟΥ). Παράλληλα διδάσκει στην Ανωτάτη Σχολή Επαγγελματικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που εδρεύει στα Αφάντου. Έχει πλούσιο ερευνητικό έργο που ανέρχεται σε πάνω από 85 εργασίες δημοσιευμένες σε σημαντικά Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά αλλά και συνέδρια.

Εδώ και αρκετά χρόνια αναπτύσσει σημαντική συνδικαλιστική δράση. Σήμερα είναι εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου (ΔΣ) των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και πρόεδρος της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Δωδεκανήσου (ΔΑΚΕ).

Κατέχει θέση Γραμματέα και Υπεύθυνου του Θεματικού παιδείας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

Υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών από το 1990-2002 (6 συνεχείς θητείες) ενώ υπήρξε δύο φορές εκλεγμένος γραμματέας του Πανισυριακού Συλλόγου Ρόδου – Πορφυρίδα

Είναι αντιπρόεδρος της «Ανάδοχης Αγκαλιάς», ενώ διατελεί Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Ρόδου.

Pin It on Pinterest