Αναβαθμίστηκαν τα οχήματα της ΠΕΔ για την πρόληψη των φυσικών καταστροφών

Συντηρήθηκαν, επισκευάστηκαν ύστερα από πολλά χρόνια και παραδόθηκαν εκ νέου προς χρήση στην Εταιρεία Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών (ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ) τα επιχειρησιακά οχήματα που με εντολή του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και προέδρου της ΠΕΔ, με δαπάνες της αναβαθμίστηκαν εν όψει της αντιπυρικής και της τουριστικής περιόδου.

Με τη συμμετοχή και του γραμματέα της ΠΕΔ Γιώργου Πόκκια, τα οχήματα παραδόθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και πρόεδρο της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ Αγαπητό Πάλλα, παρουσία εργαζομένων στην εταιρεία.

Τα περισσότερα από τα οχήματα και ιδιαίτερα αυτά με τη μεγάλη χωρητικότητα σε νερό θα χρησιμοποιηθούν και φέτος για ποτίσματα δενδρυλλίων, πληρώσεις δεξαμενών, καθαρισμούς δρόμων και εκτός των άλλων περιβαλλοντικών δράσεων θα βρίσκονται στη διάθεση της Πυροσβεστικής για να συνδράμουν το έργο της εφόσον χρειαστεί, καθ΄ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ευχαρίστησε το δήμαρχο και πρόεδρο της ΠΕΔ και εκφράζοντας όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας δήλωσε ότι θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό στο έργο τους.