Ζητάνε 20000 ευρώ από την οικογένεια του τραυματία ειδικού φρουρού Στ.Λαζαρίδη

Το ανάλγητο κράτος έχει το θράσος να ζητάει πίσω χρήματα και μάλιστα εντόκως, από οικογένεια ειδικού φρουρού που τραυματίστηκε βαρύτατα το 2007 σε επιχέιρηση στα Ζωνιανά!

 

Πρόκειται για τον ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη που είχε τραυματιστεί όταν η αστυνομική δύναμη στην οποία συμμετείχε έπεσε σε ενέδρα λίγο έξω από τα Ζωνιανά.

 

Όταν το 2007 ο ειδικός φρουρός τραυματίστηκε ο ΟΠΑΔ έσπευσε να καλύψει τα έξοδα των γονιών του, που τον συνόδεψαν στο Ισραήλ – Όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν  και κανείς δεν θυμόταν πλέον το γεγονός ο οργανισμός άλλαξε γνώμη.

 

Την ώρα που ο Στάθης Λαζαρίδης, ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από σφαίρα τον Νοέμβριο του 2007 σε ενέδρα στα Ζωνιανά της Κρήτης, συνεχίζει να βρίσκεται σε “μη ιακνοποιητική” κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, οι γονείς του έχουν να αντιμετωπίσουν και την κρατική αναλγησία.

 

Οι γονείς έλαβαν πρόσφατα ένα χαρτί από τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, με το οποίο ο ΟΠΑΔ τους ζητά πίσω εντόκως 14.680 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τα έξοδά τους, όταν συνόδευσαν τον τραυματισμένο εν ώρα καθήκοντος γιο τους στο κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ.

 

Ο ΟΠΑΔ τους ζητά πίσω το ποσό που δόθηκε για τα έξοδά τους. Μαζί με τους τόκους, τους ζητά πίσω ποσό που φτάνει τις 20.000 ευρώ!

 

“Ξέρετε τι τραβά η οικογένεια; Τι τραβά η μάνα και ο πατέρας; Ήρθε χαρτί, εδώ στην αστυνομία, από τον εισαγγελέα Κοζάνης για να πληρώσουμε εμείς αυτά τα χρήματα. Εμείς που ξοδέψαμε μόνο τότε πάνω από 30.000 ευρώ και δυστυχώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα για το παιδί μας» δήλωσε στο neakriti.gr, ο τραγικός πατέρας Γιάννης Λαζαρίδης

 

Δηλαδή δεν φτάνει που το παιδί τους υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη εν ώρα καθήκοντος, δεν φτάνει η πίκρα τους και η οικονομική αιμορραγία τόσων χρόνων, έρχεται το κράτος και τους ζηταει και τα ρέστα. Πονταροντας στο ότι κανείς δεν θυμάται.

 

Για αυτ’ο είμαστε εδώ, για να το θυμίσουμε πάλι. Το παιδί αυτό υπηρέτησε ηρωϊκά, προστατεύοντας την ελληνική κοινωνία, και πλήρωσε βαρύτατο τίμημα.. Να φροντίσουν οι αρμόδιοι να μην προστιθενται και άλλα προβλήματα στους άμοιρους γονείς του.

 

Pin It on Pinterest