Ανακοίνωση του Δήμου Ρόδου για την τραγωδία στη Λίνδο

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β.Καμπουράκης και σύσσωμη η δημοτική αρχή εκφράζουν την θλίψη τους για το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες στην περιοχή Ακρωτήρι Γκίνας στη Ρόδο, που στοίχισε τη ζωή σε δύο παιδιά από την Αγγλία 15 και 13 χρονών.

Μόλις ενημερωθήκαμε για το τραγικό περιστατικό, είμαστε σε επικοινωνία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, με τον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας, που φιλοξενεί τις οικογένειες των Άγγλων τουριστών, και τους γονείς εκφράζοντας την συμπαράστασή μας με κάθε τρόπο.

Ο Δήμος Ρόδου έλαβε και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, που ανήκουν στις αρμοδιότητές του, για την ασφάλεια του λουόμενων και των χρηστών θαλασσίων σπορ στις παραλίες του νησιού μας, που ανήκουν στη δικαιοδοσία του, όπως καθορίζει η σχετική ΚΥΑ( Κοινή Υπουργική Απόφαση).

Εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των Άγγλων τουριστών για τον αδόκητο χαμό των παιδιών τους, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον 15χρονο, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ