Επείγουσα, άμεση ανάγκη για αίμα 0 ρέζους θετικό στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Η Μαρία Κολοκούνη, η γνωστή Tristessa σε όσους είμαστε ακόλουθοι της metal μουσικής, σύζυγος και μητέρα ενός τετράχρονου παιδιού, δίνει μία άνιση αλλά γενναία μάχη να κρατηθεί στη ζωή, παλεύοντας με τη λευχαιμία στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα των Αθηνών.
Δεν γίνεται παρά να είμαστε όλοι μας σύμμαχοί της και να πολεμήσουμε στο πλευρό της.
Κάθε ημέρα, κάθε ώρα και λεπτό είναι κρίσιμο.
Παρακαλείστε όλοι, πανελλαδικά, να συσπειρωθείτε!

Όσοι έχετε ομάδα αίματος 0 ρέζους θετικό και είστε στην Αθήνα, από τις 9 το πρωί έως το αργότερο στις 12.00 το μεσημέρι, πηγαίνετε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, στο ισόγειο, είσοδος από οδό Λούρου και δώστε αίμα.
Πρέπει απαραίτητα να είναι 0 ρέζους θετικό γιατί χρειάζεται συμβατός δότης. Βρείτε γνωστούς σας και τρέξτε μαζί! Ίσως καταφέρουμε και νικήσουμε την αρρώστια. Όλοι μαζί θα προσφέρουμε αξιοπρέπεια  και δύναμη!

Όσοι είστε από επαρχία μπορείτε να δώσετε το ονοματεπώνυμο της Μαρίας, να δηλώσετε ότι το προσφέρετε για αυτήν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Οι ευχές μας, οι προσευχές μας προς τους Θεούς και όλες μας οι δυνάμεις μαζί με τη Μαρία στη δυσκολότερη και καθοριστικότερη μάχη της ζωής της.

Παρακαλώ μεταφέρετε αυτό το μήνυμα παντού!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Δυστυχώς το νοσοκομείο Αλεξάνδρα για το σαββατοκύριακο και την αργία της Δευτέρας σταματάει τις αιμοδοσίες, όποιος/όποια θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί στο Γ. Γεννηματάς (Γενικό Κρατικό Αθηνών) στο οποίο λειτουργεί κέντρο αιμοδοσίας. Ώρες λειτουργίας:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 8.30ΠΜ – 6.00ΜΜ Σ/Κ – ΑΡΓΙΕΣ 8.30ΠΜ – 2.00ΜΜ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΧΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΤΥΠΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 0 ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ

Για όσους ρωτούν γιατί τόσο αίμα, η απάντηση είναι ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας με μία υπο-ομάδα που πρέπει να βρεθεί στο δείγμα και μόνον έτσι μπορεί να γίνει η μετάγγιση.
Παρακαλείστε να δώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, ακόμη και αν δεν έχετε εσείς ομάδα αίματος 0 ρέζους θετικό, να ενδιαφερθείτε να βρείτε κάποιον που έχει.
Μπορεί αυτός/αυτή που θα βρεθεί να σώσει τη ζωή της Μαρίας.
Παρακαλώ κοινοποιήστε-προωθήστε παντού αυτό το μήνυμα.

Pin It on Pinterest