Άλλη μία αξιόλογη δωρεά του Ομίλου Inner Wheel στο Νοσοκομείο Ρόδου – Παρέδωσε έναν ηλεκτροκαρδιογράφο στην Μαιευτική Κλινική

Με μία σημαντική δωρεά και πάλι προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου, αυτή τη φορά στην Μαιευτική Κλινική, ξεκίνησε τις δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου για το έτος 2018.

Υλοποιώντας έναν από τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει για την καινούρια χρονιά, τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στηρίζουν ενεργά τη συνολική προσπάθεια εξοπλισμού του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, εν προκειμένω της Μαιευτικής Κλινικής με έναν ηλεκτροκαρδιογράφο General Electric Mac, μηχάνημα που συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της κλινικής.

Η αγορά του μηχανήματος έγινε με τα έσοδα από το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου, μία σπουδαία εκδήλωση – θεσμός πλέον στη ροδιακή κοινωνία, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, με σημαντική ανταπόκριση του κόσμου και των μελών του Ομίλου.

Η δωρεά του συγκεκριμένου μηχανήματος πραγματοποιήθηκε παρουσία ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και μελών του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου.

Το μηχάνημα παρέδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Μαιευτική Κλινική, η πρόεδρος του Ομίλου κα Βεατρίκη Σέρβου, παρόντων των: κας Εύης Κατσαρά γραμματέως του Ομίλου, της βοηθού ταμία κας Καίτης Γιαννούλη, της κοσμήτορος κας Ειρήνης Χαλικιά, της υπεύθυνης εκδηλώσεων κας Έφης Νικολιδάκη, της υπεύθυνης internet κας Ανθούλας Βελιάδη, των εκπροσώπων της Περιφέρειας Inner Wheel κυριών Μαρίας Νικολιδάκη και Μαίρης Σαρίκα, καθώς και των μελών του Ομίλου κας Λιλής Αναστασιάδη, κας Φώφης Καρυδάκη και κας Κικής Σωτηράκη.

Ο ηλεκτροκαρδιογράφος General Electric Mac, είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και όπως επεσήμανε η προϊσταμένη της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου, μαία κα Μαρία Δακανάλη που το παρέλαβε, παρουσία και του νοσηλευτικού προσωπικού, «αφορά όλες τις γυναίκες που εισάγονται στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου, είτε είναι επίτοκες, είτε έχουν κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα, είτε πρέπει να ελεγχθούν και οι οποίες ανέρχονται στις 1.500 περίπου ετησίως».

Η κα Δακανάλη ευχαρίστησε εκ μέρους της κλινικής και του νοσοκομείου το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου για τη δωρεά.

Η δωρεά αυτή αποτελεί άλλη μία δράση στο πνεύμα του φετινού συνθήματος της Προέδρου του Διεθνούς Inner Wheel Ινδής Dr Kapila Gupta «Άφησε μια διαρκή κληρονομιά» που προτρέπει τους Ομίλους Inner Wheel όλου του κόσμου να αφήσουν ο κάθε ένας το αποτύπωμά του με το έργο και την προσφορά του στις μελλοντικές γενιές.

Pin It on Pinterest

Share This