“Άλλαξε” χέρια γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου

Την απόκτηση τριών ξενοδοχείων, δύο από τα οποία στην Κρήτη, γνωστοποίησε ο όμιλος Nordic Leisure Travel Group, ο οποίος περιλαμβάνει τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Σκανδιναβίας, Ving, Spies και Tjäreborg. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Sunwing Resort Kallithea Beach στη Ρόδο και Sunwing Resort Makrigialos Beach και Ocean Beach Club στην Κρήτη, τα οποία αποκτήθηκαν από την Westfort Capital Ltd.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση «τα ξενοδοχεία ήταν πάντα υπό τη διαχείριση της εταιρείας Nordic Leisure Travel Group και αρχικά χτίστηκαν και ανήκαν για δεκαετίες από τον προκάτοχο της NLTG. Τα ακίνητα ανήκαν κατά την ενδιάμεση περίοδο στη Westfort Capital, εταιρεία ξενοδοχειακών ακινήτων με έδρα το Λονδίνο, η οποία κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας τους επένδυσε σημαντικό κεφάλαιο για τη συνεχή βελτίωση των ξενοδοχειακών τους εγκαταστάσεων».

Τα ξενοδοχεία

Επισημαίνεται πως τα ξενοδοχειακά ακίνητα που αποκτώνται «έχουν συνολικά σχεδόν 800 δωμάτια με λίγο περισσότερα από 1.900 κρεβάτια και είναι από τα πιο δημοφιλή concept hotel στο χαρτοφυλάκιο της Nordic Leisure Travel Group, με πολλούς επισκέπτες που επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο και υψηλή ικανοποίηση πελατών».

«Τα τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή μας, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικά για το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μας μοντέλο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ καλό που τα ξενοδοχεία βρίσκονται και πάλι στην κατοχή μας. Με αυτήν την αγορά, όχι μόνο διασφαλίζουμε τα ξενοδοχεία για το μέλλον, αλλά έχουμε την ευκαιρία να επενδύσουμε και να αναπτύξουμε περαιτέρω τα ξενοδοχεία, κάτι που θα ωφελήσει τους πελάτες μας. Δημιουργεί επίσης καλές συνθήκες για την αύξηση της κερδοφορίας και της ανάπτυξής μας», λέει ο Magnus Wikner, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Nordic Leisure Travel Group.

Πηγή: OT.gr

Pin It on Pinterest

Share This