Άλλα δυο 5αστερα ξενοδοχεία της Ρόδου ανοίγουν !

Ανακοίνωση απο τον όμιλο Γερονικόλα για τα ξενοδοχεία  Olympic Palace στην Ιξιά και στο Porto Angeli στα Στεγνά και την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Στα ξενοδοχεία του Ομίλου Γερονικόλα, στο Olympic Palace στην Ιξιά και στο Porto Angeli στα Στεγνά, φιλοξενούμε κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες δίνοντάς τους μια μοναδική εμπειρία διακοπών που αντικατοπτρίζει τις αξίες με τις οποίες πορεύθηκαν οι πρωτοπόροι του τουρισμού του τόπου μας, μεταξύ των οποίων και ο Τζακ Γερονικόλας, ιδρυτής του Ομίλου μας.

Απαρέγκλιτοι σε αυτές τις αξίες, τούτη την ώρα που όλος ο κόσμος και ιδαίτερα η χώρα μας δοκιμάζονται από τις συνέπειες της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες από την εθνική προσπάθεια για τη στήριξη του Τουρισμού. Έτσι συμμετέχουμε και με τα δύο πέντε αστέρων ξενοδοχεία μας στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας να απολαύσουν την ίδια εμπειρία διακοπών που παρέχουμε σε κανονικές συνθήκες στους διεθνείς επισκέπτες μας.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Ευθύνης να κρατηθεί η οικονομία της χώρας ζωντανή παρά τις αντίξοες διεθνείς συνθήκες και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται ή θα δοκιμαστούν άμεσα. Η ψυχή των επιχειρήσεών μας είναι ο άνθρωπος. Όλοι αυτοί που εργάζονται προκειμένου να αντικατοπτρίζεται το καλύτερο πρόσωπο της χώρας στους επισκέπτες μας. Αλλά και η ίδια η κοινωνία που άμεσα ή έμμεσα είναι συνοδοιπόρος σε αυτή μας την προσπάθεια.

Περισσότερα τοπικά νέα εδώ