Απίστευτη αλητεία “ανθρώπου”: Τόξευσε σκυλί με βαλλίστρα (εικόνες)

Παρατημένο στο δάσος και με ένα βέλος καρφωμένο στο κεφάλι του βρέθηκε ένα μικρό σκυλί δύο μόλις ετών στο δάσος του Wansford στο Peterborough.Το βέλος είχε διαπεράσει το κρανίο του Ziggy, ενώ για χιλιοστά δεν είχε διαλύσει κυριολεκτικά τον εγκέφαλό του.

Το σκυλάκι βρέθηκε τυχαία από περαστικούς, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια βρισκόταν στο σημείο για τουλάχιστον δύο ημέρες σε αυτή την κατάσταση. Αμέσως το πήγαν στον κτηνίατρο, οποίος το έβαλε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ο κτηνίατρος Justin Stubbs μετά την εγχείρηση, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «παρά το γεγονός ότι το βέλος διαπέρασε το κρανίο του Ziggy, με έναν απίστευτο τρόπο δεν πείραξε τον εγκέφαλο, ούτε κάποιο νεύρο που να επηρεάσει την όραση ή την ακοή του. Όταν το διαπίστωσα δεν μπορούσα να το πιστέψω».

«Είμαι 18 χρόνια δασοφύλακας και έχω δει πολλές φορές να έχουν σκοτώσει με τοξοβαλίστρα ή τόξο πάπιες στη λίμνη. Αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τόσο αρρωστημένο. Είναι δυνατόν να ρίξεις σε ένα σκυλάκι;» διερωτήθηκε τοπικός δασοφύλακας.

 

skilos1

 

skilos2

 

skilos3

 

skilos4

 

skilos5

skilos6

tribune.gr

Pin It on Pinterest