Φιλοξενία από τα Aldemar Resorts σε 320 Ρώσους τουριστικούς πράκτορες

 

 

Την Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση φιλοξενίας των 320 διακεκριμένων Ρώσων τουριστικών πρακτόρων στην Κρήτη από την TEZ tour, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους Χερσονήσου,  Ηρακλείου και Οροπεδίου.

Οικοδεσπότης των 320 τουριστικών πρακτόρων ήταν το Aldemar Knossos Royal ως μεγάλος χορηγός φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του αποκλειστικά  για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στέλνοντας ένα δυνατό κι αισιόδοξο μήνυμα για μία νέα τουριστική περίοδο που θα αγγίζει ή θα ξεπερνά το ενιάμηνο.

Η διοίκηση του ομίλου Aldemar Resorts ευχαριστεί τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό  και τη δική τους διάσταση στην Κρητική ζεστή φιλοξενία, κερδίζοντας το στοίχημα μίας απαιτητικής χειμερινής λειτουργίας.

Η ετοιμότητα του προσωπικού του Aldemar Knossos Royal, η οργάνωση της TEZ, αλλά κι οι καιρικές συνθήκες, που στάθηκαν ισχυρός σύμμαχος, αποδεικνύουν ότι η Κρήτη μπορεί να διεκδικήσει ενιάμηνο τουρισμό, που πρέπει να είναι κι ο πρώτος στόχος.

Ο αντιπρόεδρος του ομίλου Aldemar Resorts, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, δήλωσε με αφορμή την εκδήλωση: «Η επέκταση της περιόδου μπορεί να αποτελέσει,  πέρα από ευχή, πραγματικότητα,  αν γίνουμε όλοι πρακτικοί,  συνεργικοί, αλλά και ρεαλιστές. Η χώρα μας είναι στη διάθεσή μας. Εμείς είμαστε στη διάθεσή της;»

Pin It on Pinterest

Share This