Ακόμα μία συναυλία σήμερα στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου από το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκή Πολυφωνία που γιορτάζει την πέμπτη δημιουργική του χρονιά στη Ρόδο

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/09/2023

Duo – Eva Zavaro, βιολι και Clément Lefebvre στο πιάνο

Μουσικό πρόγραμμα: Gabriel Fauré, Karol Szymanowski

Μετά τις σπουδές της στο CNSM στο Παρίσι (με τους Roland Daugareil, Suzanne Gessner και Christophe Poiget), σπούδασε με την Julia Fischer στο Hochschule für Musik του Μονάχου.

Ήταν υποψήφια στην κατηγορία “Αποκάλυψη σολίστ οργάνων” του Victoires de la musique classique 2021. Το 2018 κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Johannes Brahms στην Αυστρία και το Βραβείο Vadim Repin για την καλύτερη ερμηνεία Μότσαρτ. Της απονεμήθηκε το βραβείο Prix Georges Enesco 2016 από το SACEM.

Η Eva παίζει σε ένα ιταλικό βιολί με την ονομασία “Le Bel Inconnu”, το οποίο συνδυάζει το έργο του Nicolo Amati με εκείνο του Antonio Stradivari.

Χώρος : Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου – Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου

 Με την ευγενική υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Ώρα : 9:00 μ.μ

Το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκή Πολυφωνία, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του  Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (E.O.T).

Είναι μια συν-διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, της Γαλλικής Προξενικής Αρχής Ρόδου και του Οργανισμού Arts Spontanés. Με τη σημαντική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Βουλής των Ελλήνων, των Δημοτικών επιχειρήσεων Ρόδου μονομετοχική ΑΕ (Δ.Ε.Ρ.Μ.ΑΕ), του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ), του Οργανισμού προώθησης Ροδιακού τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, του Οργανισμού Ars Artis και από ιδιωτικούς φορείς που στηρίζουν ανιδιοτελώς τον Πολιτισμό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις.

Pin It on Pinterest