Ακόμα μια μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο της Ρόδου απο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου

Στις 3 Νοεμβρίου πολλοί ΡΟΔΙΤΕΣ συμμετείχαν στην εκδήλωση Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ αγοράζοντας μπλουζάκια,με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά υπερηχοτομογράφου SHEARWAVE, ΕΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, πραγματικού χρόνου.

Δεν με άφησε ασυγκίνητη η προσπάθεια αυτή που γίνεται για την ΡΟΔΟ ΜΑΣ , για την καλλίτερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας. ΤΟ Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού συλλόγου Παραδεισίου – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- φορέσαμε την αγωνιστική μας φανέλα ΚΑΙ γίναμε ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΕΙΣ – ΓΙΑ ΝΑ προσφέρουμε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού συλλόγου Παραδεισίου – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, ανακοινώνει ότι θα παραδώσουν εντός του Νοεμβρίου στην Νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου ΡΟΔΟΥ ένα υπερσύγχρονο υπερηχοτομογράφο τον καλλίτερο στον κόσμο, στην παροχή εκπληκτικής προηγμένης απεικόνισης ,με SHEARWAVE, ΕΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – GENERAL ELECTRICVELUSON E 8 ADVANCE 4D—,Με δυνατότητα απεικόνισης τομογραφικα εμβρυικής καρδιάς. (βλέπε . κατωτέρω)

 

Μηχανή υπερήχων GE Voluson E8

Το GE Voluson E8 είναι μια υπερσύγχρονη μηχανή 4D υπερήχων για την υγεία των γυναικών κορυφαία της σειράς . Η πρωτοποριακή τεχνολογία της GE για αυτό το σύστημα ήταν το Voluson E8 HD LIVE, μια αναθεώρηση με απεικόνιση 4D υψηλής ανάλυσης και ένα τυπικό χαρακτηριστικό με το Voluson E8 στην αναθεώρηση BT12 και νεότερο. Το Voluson E8 είναι το καλύτερο 4D υπερηχητικό μηχάνημα στον κόσμο, παρόλο που είναι πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές του.  Όλες οι μηχανές υπερήχων του Voluson επικεντρώνονται στην υγεία των γυναικών, ιδίως στη μαιευτική, τη γυναικολογία και τη γονιμότητα. Οι δευτερεύουσες εφαρμογές περιλαμβάνουν τη γενική απεικόνιση, την καρδιολογία ενηλίκων και παιδιατρικής και τη νεογνική καρδιολογία.  Το E8 είναι το καλύτερο στον κόσμο στην παροχή εκπληκτικής απεικόνισης4D με οποιονδήποτε αισθητήρα και οποιαδήποτε κατάσταση χρειάζεται, προσφέρει ακόμη και ένα σπάνιο 4D γραμμικό καθετήρα και έναν 4D νεογνικό καρδιακό καθετήρα.

GE Voluson E8 Αναθεώρηση:

Το GE Voluson E8 είναι πιο εντυπωσιακό όταν βλέπετε εικόνες HD 4D υψηλής ευκρίνειας (HD live). Το HD live είναι ο όρος της GE για προηγμένη απεικόνιση 4D σε υψηλή ευκρίνεια. Η ανάλυση και η λεπτομέρεια του HD live σε σχέση με το παραδοσιακό 4D είναι εκπληκτική. Σκεφτείτε πότε μεταβήκατε για πρώτη φορά από μια κανονική τηλεόραση σε μια τηλεόραση HD. Από τη στιγμή που η GE κυκλοφόρησε το HD live , αρκετοί άλλοι κατασκευαστές δημιούργησαν τις δικές τους εκδόσεις του HD 4D, αλλά το Voluson E8 HD live εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές. Η λεπτομέρεια, οι επιλογές σκίασης και οι γρήγοροι ρυθμοί καρέ είναι αυτό που κρατάει το GE στο προβάδισμα για το 4D. Αυτή η επιπλέον ανάλυση 4D δίνει στους Μαιευτήρες καλύτερη εκτίμηση όγκου της ανατομίας του πρώτου τριμήνου και επίσης των αγγειακών δομών. Οι προκύπτουσες 4D εικόνες και ταινίες μπορούν να εξαχθούν σε διάφορες μορφές.

GE Voluson E8 Βραβεία:

Καλύτερο μηχάνημα υπερήχων Premium 3D / 4D

5 από 5

Καλύτερη μηχανή υπερήχων OB / GYN

5 από 5

Αξιολογήσεις Voluson E8: χαρακτηριστικά standout

SonoBiometry: Ένα χαρακτηριστικό του Voluson E8 που επιτρέπει ημιαυτόματη μέτρηση βιομετρίας για BPD, HC, AC και FL.

SonoNT: Ημιαυτόματες, τυποποιημένες μετρήσεις που παρέχονται από το Voluson E8 της nuchal translucency κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου.
SonoIT: Πρόκειται για μια άλλη ημιαυτόματη, τυποποιημένη μέτρηση στο GE Voluson E8 της ενδοκρανιακής διαφάνειας κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου.

Folicle SonoAVC: Αυτό το χαρακτηριστικό Voluson E8 παρέχει εξαιρετικά ακριβείς αυτόματες μετρήσεις του όγκου των θυλακίων. Αυτά είναι πολύ ταχύτερα και ακριβέστερα από τη λήψη χειροκίνητων εκτιμήσεων 2D.

Καρδιά SonoVCAD: Ένας υπολογιστής Voluson E8 με οθόνη υπολογιστή της εμβρυϊκής καρδιάς από έναν μετατροπέα 4D που παράγει αυτόματα μια προβολή τεσσάρων θαλάμων σύμφωνα με τα συνιστώμενα πρότυπα.

Η εργασία SonoVCAD: αυτοματοποιεί τη μέτρηση της εξέλιξης του κεφαλής του εμβρύου, της περιστροφής και της κατεύθυνσης κατά τη διάρκεια της εργασίας που δημιουργήθηκε από το Voluson E8 ως εύκολη αναφορά.

Advanced STIC: Η STIC είναι Spatio-Temporal Image Correlation η οποία στο Voluson E8 δημιουργεί πλήρη καρδιακή εξέταση εμβρύου σε 2D και 4D, συμπεριλαμβανομένης της όψης ολόκληρου του καρδιαγγειακού συστήματος.

:

Δημοφιλείς μετατροπείς GE Voluson E8

Ο κυρτός RAB6-D 4D είναι ένας δημοφιλής εξαιρετικά ελαφρύς ανιχνευτής όγκου 4D, ο οποίος είναι 40-50% ελαφρύτερος από τον παλαιότερο κυρτό RAB4-8-D , μειώνοντας την κόπωση του χρήστη. Ο κυρτός κοιλιακός καθετήρας υψηλής συχνότητας C4-8-D παρέχει μαιευτικές εικόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης από το πρώτο έως το τελευταίο τρίμηνο. Ο κυρτός κοιλιακός καθετήρας C1-5-D βοηθά στην επίτευξη υψηλής ανάλυσης και βαθιάς διείσδυσης, ακόμη και σε πολύ μεγάλους ασθενείς. Ο γραμμικός κοιλιακός καθετήρας ευρείας ζώνης 9L-D βοηθά στην παροχή εικόνων υψηλής ποιότητας κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Ο νεογνικός καθετήρας S4-10-D είναι αφιερωμένος στις καρδιακές εφαρμογές νεογνολογίας. ο RIC6-12-D ο ενδοαγγειακός ανιχνευτής 4D υψηλής ανάλυσης βοηθά στην ανίχνευση λεπτών λεπτομερειών στις αρχές του πρώτου τριμήνου και στις εξετάσεις γυναικολογίας.

Αλλος ένας μεγάλος στόχος- φθάνει στην ολοκλήρωσή του και σύντομα , πιστεύω εντός του Νοεμβρίου , θα παραδώσουμε τον υπερσύγχρονο υπερηχοτομογράφο στη Νέα διοίκηση του νοσοκομείου μας προς χρήση.

  • Μέχρι σήμερα ο σύλλογός μας παρέδωσε 150 τόννους νοσοκομειακό εξοπλισμό-ιατροτεχνολογικό υλικό- αναλώσιμο υλικό και νοσοκομειακο ιματισμό- αξίας πλεον των 8 (οκτώ) εκατομμυρίων ευρώ, στα δημόσια νοσοκομεία και ιδρύματα ΡΟΔΟΥ-( τριάντα τόννους )ΚΩ-ΚΑΛΥΜΝΟΥ-ΛΕΡΟΥ-ΣΑΜΟΥ-ΛΕΣΒΟΥ-ΚΙΛΚΙΣ- ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΡΟΔΟΥ-ΧΡΟΝΙΩΝΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΙΑΣ ΚΛΠ, και ελπίζουμε ,στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, παρέχοντας σύγχρονο νοσοκομειακό εξοπλισμό , να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την χώρα μας, να ανεβάσει το επίπεδο παροχής ιατρικών υπηρεσιών στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ