Άκαρπες και οι σημερινές έρευνες για την Ελένη Ευθυμίου – Έκκληση για έρευνα αύριο στη Μαλώνα απο τον αδερφό της αγνοούμενης

Στην περιοχή της Μαλώνας εστιάζονται οι τελευταίες έρευνες που γίνονται απο τις αρχές και εθελοντές καθώς εκεί βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και το αυτοκίνητο ενώ κάποιες πληροφορίες υποδεικνύουν πως η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου αναζητούσε μοναστήρια της περιοχής.

Σήμερα ολοκληρώθηκε άλλος ένας πολύωρος κύκλος ερευνών στην περιοχή της Μαλώνας απο τις αρχές και πεζοπόρα τμήματα εθελοντών που αναζητούσαν την αγνοούμενη ή ίχνη της .

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου με πολυμελή ομάδα συνέχισε και σήμερα τις έρευνες στην περιοχή, ενώ σηκώθηκε και drone για πανοραμικό έλεγχο.

Οι έρευνες για σήμερα ολοκληρώθηκαν χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο αδερφός της αγνοούμενης γυναίκας απεύθυνε έκκληση για ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση απο εθελοντές αύριο στην Μαλώνα και ιδίως ανθρώπων που ξέρουν την περιοχή .

Υπενθυμίζουμε πως διανύουμε το τρίτο 24ωρο που η Ελένη Ευθυμίου μητέρα ενός παιδιού αγνοείται κάτω απο περίεργες συνθήκες.

Σήμερα το Silver Alert εξέδωσε ανακοίνωση για 44χρονη σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που να σχετίζονται με την εξαφάνιση της.

Η ασφάλεια Ρόδου μελετά διάφορα σενάρια και προσπαθεί να αξιοποιήσει πληροφορίες.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και το ιδιωτικό Μοναστήρι στον Αρχάγγελο το οποίο επισκεπτόταν η αγνοούμενη συχνά και οι οικείοι της έχουν δηλώσει στις αρχές πως ο ιδιοκτήτης της έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Ο ίδιος είναι γνωστός στις αρχές για παραβατικές συμπεριφορές κάποιες ιδιαίτερα σοβαρές έχοντας απασχολήσει πολλές φορές την δικαιοσύνη!

Χαρακτηριστικό είναι πως στον Αρχάγγελο χαρακτηρίζεται ως Persona non grata, ενώ η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου έχει διακόψει κάθε επαφή με το μοναστήρι αφού ακολουθεί άλλους δρόμους μακριά απο την αποδεκτή Ορθόδοξη πίστη.

Pin It on Pinterest

Share This