Ακάρ για το περιστατικό στο Φαρμακονήσι: Πυροβόλησαν τους ψαράδες – Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση αναπάντητη

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Χουλουσί Ακάρ, καθώς σχολιάζοντας το περιστατικό στο Φαρμακονήσι με την παρενόχληση που δέχθηκε σκάφος του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που «προκαλεί μέρα και νύχτα», προσθέτοντας ότι «πυροβόλησαν τους ψαράδες μας».

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας:

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα με την Ελλάδα. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για την επίλυσή τους μέσω του διαλόγου. Δεν έχουμε λάβει θετική απάντηση από την Ελλάδα σε καμία από τις πρωτοβουλίες μας. Μόλις χθες παρενόχλησαν και πυροβόλησαν τους ψαράδες μας στο Αιγαίο.

Είναι η Ελλάδα που προκαλεί μέρα και νύχτα. Κάνουν ό,τι κάνουν για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους. Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση εναντίον μας αναπάντητη.

Παρά τα όσα έχουν κάνει, εμείς λέμε να λύσουμε τα προβλήματα μέσω του διαλόγου.

Εμείς λέμε, πριν πέσει το χιόνι στα βουνά, «συνέλθετε και πατήστε τα πόδια σας στο έδαφος». Τους έχουμε προειδοποιήσει και συνεχίζουμε να τους προειδοποιούμε.

«Σταματήστε την προκλητική σας συμπεριφορά. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Λέμε ας μιλήσουμε». Δυστυχώς, βλέπουμε προβλήματα από την άλλη πλευρά. «Το έχετε κάνει αυτό στην ιστορία», τα αποτελέσματα είναι γνωστά».

Pin It on Pinterest

Share This