Αηδιασμένοι οι Λινδιακοί για τα όσα φρικτά έγιναν στην περιοχή τους

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικοι της Λίνδου τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν στην περιοχή τους και μάλιστα με την συμμετοχή ενός Λινδιακού .

Απέχθεια για τους δράστες 

Όλο το νησί βράζει απο οργή για τις φριχτές πράξεις δύο δραστών που μεγάλωσαν εδώ . Η Ρόδος απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα είναι ξακουστή για την φιλοξενία της , τα όσα συνέβησαν πριν απο λίγες μέρες και στέρησαν τη ζωή σε ένα νέο κορίτσι,που ήρθε να σπουδάσει έχουν σοκάρει τους πάντες .

Σοκαρισμένοι είναι οι άντρες των διωκτικών αρχών που συνεργάστηκαν για να αποκαλύψουν την ταυτότητα των δραστών σε περιστατικό πρωτοφανές γι τα δεδομένα του νησιού μας . Περιστατικά ανθρωποκτονιών υπήρχαν και στο παρελθόν αλλά υπό τελείως διαφορετικές περιστάσεις και όχι τόσο ωμής άρρωστης βίας απο νεαρά παιδιά.

Ανάστατοι οι γονείς των φοιτητών 

Τρομοκρατημένοι απο όσα αποτροπιαστικά έγιναν στο νησί μας πολλοί γονείς σπουδαστών που φοιτούν στη Ρόδο ζήτησαν απο τα παιδιά τους να επιστρέψουν πίσω .

Συμπαράσταση στο πένθος 

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης απο τη Ρόδο στην οικογένεια της αδικοχαμένης Ελένης.

Ίσως δεν καταφέρνουν να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειας αλλά η  Ρόδος νιώθει την ανάγκη να είναι δίπλα στους ανθρώπους αυτούς που έχασαν τόσο άδικα το κορίτσι τους στο νησί μας .

Ένα κερί για την Ελένη

Ένα κερί για την Ελένη άφησαν οι κάτοικοι οι κάτοικοι της Λίνδου στην περιοχή “Φώκια” όπου βιάστηκε και δολοφονήθηκε .Ο πάτερ Σπυρίδωνας τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της.