Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αγωνιστικό διήμερο Σκουός στην Ρόδο

Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του Ροδιακού ομίλου Τοιχοσφαίρισης συνεχίζονται και τον χειμώνα και έτσι πλέον ο όμιλος του νησιού μας έχει αναγνωριστεί από όλο τον χώρο του Ελληνικού σκουός σαν ο πλέον δραστήριος και πετυχημένος.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Ladies squash night, μια εκδήλωση που πλέον τείνει να γίνει θεσμός, με τον συντονισμό της Ευτυχίας Νικολάου παίκτριας και μέλος του Δ.Σ. Του Ροδιακού. Αυτή την φορά είχαμε και καλεσμένο από την Αθήνα, τον Πέτρο Τζαμαλούκα πρωταθλητή Ελλάδας και πρώην Νο 105 στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και δίδαξε το άθλημα στις αρχάριες αλλά και πιο προχωρημένες παίκτριες της Ρόδου ενώ είχαμε και την χαρά να έχουμε την βοήθεια του εκ των τοπικών προπονητών Δημήτρη Πίτσου. Η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και τα γήπεδα γέμισαν με όμορφες γυναικείες παρουσίες ενώ η βραδιά συνεχίστηκε στο Black Adder με πολύ φαγητό και κέφι!

Την επόμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, διεξήχθη για πρώτη φορά ένα τουρνουά ομάδων που η κάθε μια αποτελούνταν από τρεις άντρες και μια κοπέλα. Συμμετείχαν έξι ομάδες με τελικούς φιναλίστ τις ομάδες Πίτσοι και Εσπερινός οι οποίες μας χάρισαν έναν αμφίρροπο τελικό. Ο τελικός ξεκίνησε με τα πρώτα παιχνίδια μεταξύ των δύο Νο 1 των ομάδων, τον Μανώλη Παπαδήτρη για την ομάδα του Εσπερινού και τον Δημήτρη Πίτσο για την ομάδα Πίτσοι και στο διπλανό γήπεδο την Ευτυχία Νικολάου εναντίον της καλύτερης παίκτριας στο νησί Άννας Τουμάζου. Νικητές των δύο πρώτων παιχνιδιών ήταν ο Παπαδημήτρης με 2/0 επί του Πίτσου και η Τουμάζου με επίσης 2/0 επί της Νικολάου κάνοντας έτσι την συνάντηση 1-1! Στο επόμενο παιχνίδι ο Κώστας Τζαβάρας (Πίτσοι) έκανε την υπέρβαση και κέρδισε με 2/0 τον Ποθητό Σταματιάδη (Εσπερινός) ενώ στο τελευταίο ματς ο Γιώργος Αγγούριας (Πίτσοι) επικράτησε του γερόλυκου Νώντα Κατσαρού και έτσι τα πανηγύρια ξεκίνησαν για την μεγάλη νικήτρια ομάδα Πίτσοι!

Πολύ σημαντική και καταλυτική για την διοργάνωση και αυτού του αγωνιστικού διημέρου ήταν για ακόμα μια φορά η βοήθεια του Ροδιακού σωματείου και του Προέδρου του Χάρη Λουκαρά αλλά και η βοήθεια επίσης του Ποθητού Σταματιάδη ενώ η φιλοξενία των αγώνων για άλλη μια φορά από το Sheraton και στις εγκαταστάσεις του ήταν υπέροχη. Ραντεβού πολύ σύντομα με νέες διοργανώσεις από αυτόν τον πολύ δραστήριο σύλλογο.

Εκ του ΔΣ

Pin It on Pinterest