Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας Κολύμπια – Προφήτη Ηλίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας ατομικής χρονομέτρησης στη διαδρομή Κολύμπια – Προφήτη Ηλία αφιερωμένος στη μνήμη του πρώτου προέδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Ράπτη.
Μεγάλος νικητής του αγώνα αλλά και στην κατηγορία ανδρών ήταν ο Ορέστης Ράπτης του Θησέα, με δεύτερο τον Βασίλη Καλαφατά , τρίτο τον Παπασταματάκη Κυριάκο αθλητές και οι δύο του Ροδήλιου.
Στην κατηγορία των Μεγάλων ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Καλανδράνης Αιμίλιος, δεύτερος τερμάτισε ο Νικολάου Χαράλαμπος και τρίτος ο Καλανδράνης Δημήτρης. Και οι τρεις αθλητές ήταν του σωματείου Μεσόγειος Α.Ο.
Κατά την διάρκεια του αγώνα ο καιρός ήταν κατάλληλος για αγώνα ποδηλασίας.
Μετά το πέρας των απονομών στους νικητές ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπασταματάκης Ιωάννης απένειμε στην σύζυγο του αειμνήστου κ. Δημήτρη Ράπτη τιμητική πλακέτα.
Με τον αγώνα αυτό έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για το σύλλογό μας ο οποίος ήταν ο ένατος κατά σειρά αγώνας μέσα στο 2014.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία Θησέας, Μεσόγειος, Απόλλων και Άθλος που συμμετείχαν, καθώς την Αστυνομικά τμήματα Αρχαγγέλου και Σαλάκου, τους εθελοντές Σαμαρείτες, τον Διευθυντή των Αγώνων Νήσων στη Ρόδο κ. Μιχαηλίδη Τάκη, τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Έλαφος στον Προφήτη Ηλία και όλους όσους βοήθησαν στο να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας με μεγάλη επιτυχία.

DSC_0425 DSC_0379 DSC_0398κολ

Pin It on Pinterest