Έλληνας αγνοούμενος από την έκρηξη – Δεν βρέθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης ο Α. Παναγόπουλος

Παραμένει αγνοούμενος ο Α. Παναγόπουλος, μετά την έκρηξη στο ανατολικό Χάρλεμ. Διαψεύδεται ότι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης που νοσηλεύονται τραυματίες από τη χθεσινή ισχυρή έκρηξη στο ανατολικό Χάρλεμ δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ανδρέα Παναγόπουλου

Οι πληροφορίες που δόθηκαν μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) από φιλικό του περιβάλλον ότι ο 42χρονος αγνοούμενος είχε εντοπιστεί σε νοσοκομείο της πόλης δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ενισχύονται οι φόβοι της οικογένειάς του για τα χειρότερα.

Η σύζυγός του Lisbeth Perez είχε πράγματι μεταβεί σε νοσοκομείο όταν πληροφορήθηκε ότι ο Παναγόπουλος νοσηλευόταν εκεί, αλλά μετά από αρκετή ώρα την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματίας με το συγκεκριμένο όνομα.

Ο Ανδρέας Παναγόπουλος διέμενε στον 2ο όροφο του κτιρίου που κατέρρευσε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές αναζητούνται τουλάχιστον εννέα άτομα που ακόμη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα της έκρηξης.

Νεότερος απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για 6 νεκρούς και περισσότερους από 70 τραυματίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών η ισχυρή έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου.

Pin It on Pinterest