Αγνοούμενη κοπέλα στα Τέμπη: «Όποιος βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης μπορεί να μην βρεθεί»

Δεν έχει βρεθεί ακόμα η σορός μίας 23χρονης κοπέλας μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή στην υπηρεσία δεν έχουν κάποιο στοιχείο.

«Αν βρέθηκαν άνθρωποι στο σημείο της έκρηξης, σαφώς θα μπορούσαν και να μην βρεθούν στοιχεία από εκείνους. Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο θα μπορεί και να μην βρεθεί» ανέφερε στο OPEN, στον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου. Να εξαΰλωθεί, είπαν οι δημοσιογράφοι με την κ. Λεονταρή να λέει: «Να γίνει σκόνη».

Η ανακρίτρια απάντησε θετικά στο αίτημα δύο οικογενειών που ζήτησαν να επαναληφθεί η νεκροτομή στους δικούς της ανθρώπους, κάτι που θα γίνει σήμερα στη Λάρισα.

Για τη σορό του άνδρα που έχει εντοπιστεί, αλλά δεν έχει αναζητηθεί είπε: «Έχει ληφθεί DNA αλλά δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα. Δεν έχει αναζητηθεί και δεν υπάρχει ως τώρα τρόπος ταυτοποίησης. Είναι μία σορός, που μέχρι τώρα δεν την έχει αναζητήσει κάποιος».

Pin It on Pinterest

Share This