Σε Ρόδο , Κω και Κάλυμνο η Μαρία Αγγέλου

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Αρχικα, η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, συμμετείχε στην τριήμερη περιοδεία σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο, του εκπροσώπου και υποψήφιου βουλευτή επικρατείας Τερενς Κουικ, στα πλαίσια των περιοδειών της στα νησιά της Δωδεκανήσου. Και ακολούθως στην κοπή της πίτας του Πανκαρπαθιακού συλλόγου Ρόδου.
Κατά την επιστροφή της δήλωσε τα εξής «Ήταν ένα ιδιαίτερα παραγωγικό τριήμερο κατά το οποίο επισκεφθήκαμε το δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιακο, τα χωριά Καλυθιές και Αφαντου στη Ρόδο, τον κεντρικό παραλιακό δρόμο στην Κάλυμνο και συνομιλήσαμε με πολίτες, που δηλώνουν προβληματισμένοι και γεμάτοι απορίες. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στα πλάι τους. Εξάλλου είμαι κάτοικος της Δωδεκανήσου, έχω προσωπική εμπειρία από τα προβλήματα της περιοχής και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα αρχικά να εμπλακώ στην πολιτική.
Στην Κω είχαμε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση και κάναμε τα εγκαίνια των γραφείων της τοπικής συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στους οποίους και ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό αγώνα.
Όσο για τον Πανκαρπαθιακό σύλλογο Ρόδου είναι πράγματι ένας από τους πολυπληθέστερους και πιο ενεργούς στο νησί. Με δυναμική παρουσία στηρίζουν το νησί τους και θα μας έχουν δίπλα τους».

Pin It on Pinterest