Βίντεο: Έφηβος αυτοκτόνησε πηδώντας από το παράθυρο εν ώρα μαθήματος!

Με τον πιο τραγικό τρόπο και μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας έφηβος, μαθητής Λυκείου στην Κίνα. Ο νεαρός Ξιάο Ζεν πήδηξε από το παράθυρο της τάξης τη στιγμή παράδοσης μαθήματος με τους συμμαθητές και τη δασκάλα να ουρλιάζουν σοκαρισμένοι από το περιστατικό.
Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο νεαρός, μαθητής της τελευταίας τάξης του Λυκείου, οδηγήθηκε στην αυτοκτονία εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης εν όψει εισαγωγικών εξετάσεων για την είσοδο στο Πανεπιστήμιο.
Το περιστατικό συνέβη στις 13 Μαρτίου και το βίντεο δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Liveleak. Σύμφωνα με το περιοδικό Culture, Medicine and Psychiatry, κάθε χρόνο καταγράφονται 300.000 αυτοκτονίες στην Κίνα, η οποία συγκεντρώνει το 30% των αυτοκτονιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest