Αυστραλία: Κεραυνός χτύπησε 8χρονο αγόρι στην παραλία – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία, καθώς ένα 8χρονο αγόρι χτυπήθηκε από κεραυνό τη στιγμή που βρίσκονταν μαζί με την οικογένεια του στην παραλία και μόλις είχε βγει από τη θάλασσα.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η οικογένεια είναι από την Αγγλία και βρέθηκε στη χώρα για διακοπές. Τη στιγμή λοιπόν, που ξεκίνησαν να βγαίνουν από τη θάλασσα, άρχισε να ξεσπάσει καταιγίδα και τότε έπεσε ένας κεραυνός που χτύπησε το παιδί, το οποίο έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως, οι ναυαγωσώστες έσπευσαν για να κάνουν ανάνηψη, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο The Children’s Hospital και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Χαρακτηριστικά, ένας διασώστης δήλωσε για το περιστατικό πως «όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς κατάφεραν να επαναφέρουν το αγόρι».

«Οι ενέργειες των ναυαγοσωστών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανάνηψη του αγοριού. Είχε εγκαύματα στο στήθος, τα οποία αντιμετωπίστηκαν επί τόπου από τους τραυματιοφορείς και την ιατρική ομάδα εντατικής θεραπείας που έφτασε μέσω του ελικοπτέρου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Pin It on Pinterest

Share This