Αφαντενό Καρναβάλι για 4η συνεχή χρονιά από τον Σύλλογο Νέων Αφάντου!

Ο Σύλλογος Νέων Αφάντου, μετά την επιτυχία των προηγούμενων καρναβαλιών παίρνει τα ηνία και αναλαμβάνει για 4η συνεχόμενη χρονιά την διοργάνωση του Αφαντενού Καρναβαλιού.. Γεμάτοι διάθεση, ιδέες και ενέργεια μπήκαμε στον ρυθμό της Αποκριάς, ετοιμάζοντας μια σειρά εκδηλώσεων που αναμένεται να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε λοιπόν να απευθυνθείτε στα οργανωμένα τμήματα που υπάρχουν ήδη ή να δημιουργήσετε με την παρέα σας την πιο όμορφη, τρελή, έξυπνη, χιουμοριστική ενδυμασία από υλικά που μόνο η φαντασία σας θα ανακαλύψει.

Δημιουργήστε το δικό σας άρμα ή πεζοπόρο τμήμα και εντυπωσιάστε. Φορέστε την τρέλα σας και ελάτε να την μοιραστείτε μαζί μας! Καλούνται σύλλογοι, ομάδες πολιτών ακόμα και παρέες μικρών και μεγάλων κατοίκων Αφάντου, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του νησιού, που θέλουν να πάρουν μέρος στην Παρέλαση του Καρναβαλιού, είτε ως πεζοπόρο τμήμα, είτε με άρμα, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6949819248 Ακολουθεί το πρόγραμμα και περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας • 23/02/2014 Κυνήγι του χαμένου θησαυρού • 28/02/2014 Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους • 02/03/2014 Παρέλαση πεζοπόρων και αρμάτων ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΦΑΝΤΟΥ

Pin It on Pinterest