Αεροπλάνο έκοβε χαμηλές βόλτες πάνω από τη Ρόδο για 20 λεπτά , λόγω βλάβης άλλου αεροσκάφους

Αεροπλάνο που ερχόταν με προγραμματισμένη απογευματινκή πτήση από Αθήνα προς Ρόδο, με αναμενόμενη ώρα προσγείωσης στις 17.00 το απόγευμα, δεν κατάφερε να προσγειωθεί, παρότι προσέγγισε το αεροδρόμιο της Ρόδου, λόγω βλάβης κάποιου άλλου αεροσκάφους που έμεινε στον αεροδιάδρομο και είχε δημιουργήσει “κυκλοφοριακό πρόβλημα” όπως ενημερώθηκαν οι επιβάτες.

Για το λόγο αυτό, ο πιλότος του αεροσκάφους , σήκωσε και πάλι το αεροπλάνο και έκαναν χαμηλές βόλτες πάνω από ολόκληρο το νησί της Ρόδου για περίπου 20 λεπτά.  Ωστόσο οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης, μόνο αγανακτισμένοι δεν κατέβηκαν, καθώς όπως δήλωσαν στο rodosreport  είδαν τις ομορφιές της Ρόδου από τόσο  ψηλά, όσο χρειαζόταν για να απολαύσουν  τη θέα από το αεροπλάνο, κερδίζοντας μια μοναδική εμπειρία. Περιηγήθηκαν σε μια υπέροχη βόλτα πάνω από τα χωριά και τα μνημεία της Ρόδου.

Τελικά το αεροσκάφος με τη βλάβη μετακινήθηκε από τον αεροδιάδρομο και το αεροπλάνο προσγειώθηκε απόλυτα ομαλά  με μισή ώρα καθυστέρηση.Οι πτήσεις συνεχίζονται κανονικά με μια μικρή καθυστέρηση.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest