Το αεροδρόμιο της Ρόδου, στα 10 χειρότερα της Ευρώπης

    Αν βρεθείτε σ’ αυτά τα ελληνικά νησιά ή σε κανέναν από τους, άλλους χαμηλού κόστους, αερολιμένες φροντίστε να προετοιμαστείτε και να έχετε μαζί σας σνκας, κάτι για να ψυχαγωγηθείτε και ένα τόνο υπομονής…

   «Τα χειρότερα αερδρόμια της Ευρώπης για το 2015» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της – ειδικού ενδιαφέροντος, είναι η αλήθεια –  ταξιδιωτικής σελίδας sleeping in airports. Σε μια λίστα 10 αεροδρομίων, ωστόσο, 4 είναι ελληνικά.

   «Αυτή τη χρονιά τα χειρότερα αερδρόμια της Ευρώπης βρίσκονται είτε στην Ελλάδα είτε σε γειτνίαση με μεγάλες πόλεις», ξεκινά το ρεπορτάζ. «Υπέργηρα», καταθλιπτικά και αναμφιβήτητα με μεγάλο συνωστισμό χαρακτηρίζονται τα παρακάτω αεροδόμια. ΄Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σ’ αυτά τα αερδρόμια μπορεί κανείς να βρει περιστασιακά ελεύθερο wi fi και μια αίσθηση «συναδελφικότητας» που γεννιέται ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες των όσων αναγκάζονται να κοιμούνται εκεί. Ποια είναι;

1. Beauvais-Tille Διεθνές Αεροδρόμιο Γαλλία:

«Αυτό δεν είναι ένα αεροδρόμιο του αναπτυγμένου κόσμου και, επιπλέον,απέχει 80 χιλιόμετρα από το Παρίσι», έχει αναφέρει ταξιδιώτης.

2. Σαντορίνη, Θήρα Εθνικό Αεροδρόμιο, Ελλάδα

«Οδηγηθήκαμε σε ένα χώρο αναμονής και περιμέναμε εκεί για αιώνες χωρίς air condition» (Ταξιδιώτης)

3. Ρόδος, Διεθνές Αεροδρόμιο, Ελλάδα

«Δεν υπάρχαν καθίσματα σε καμία από τις τουαλέτες. Δεν υπήρχε χαρτί τουαλέτας, σαπούνι να πλύνουμε τα χέρια μας και πετσέτα να σκουπιστούμε» (Ταξιδιώτης).

4. Κρήτη, Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, Ελλάδα

«Είναι το χειρότερο αερδρόμιο που έχω βρεθεί. Προσωπικό που δεν σε εξυπηρετεί, ένα γελοίο σύστημα όπου μόνο ένα μηχάνημα με ακτίνες X Ray λειτουργούσε» (Ταξιδιώτης).

5. Βερολίνο, Διεθνές Αεροδρόμιο του Schönefeld, Γερμανία

«Υπάρχει μια ανεπάρκεια καθισμάτων για τον αριθμό του κόσμου που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο» (Ταξιδιώτης).

6. Κέρκυρα, Διεθνές Αεροδρόμιο, Ελλάδα

«Οι κρατούμενοι στις φυλακές της χώρας μας έχουν υπερπολυτελείς συνθήκες φαγητού, ψυχαγωγίας και ανέσεων σε σύγκριση με τον ανθυγιεινό βόθρο (αυτού) του αεροδρομίου» (Ταξιδιώτης).

7. Ρώμη, Διεθνές Αεροδρόμιο Ciampino Ιταλία

«Πουθενά δεν υπάρχουν, αρκετά κοντά, καθίσματα για εξυπηρετήσουν τον αριθμό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αυτό το αεροδρόμιο» (Ταξιδιώτης).

8. Βρυξέλες, Διεθνές Αεροδρόμιο του Charleroi, Βέλγιο

«Εχω την αίσθηση ότι αυτό το αεροδρόμιο κάνει τα πάντα για να το μισήσεις» (Ταξιδιώτης).

9. Διεθνές Αεροδρόμιο του Bergamo Orio al Serio, Ιταλία

«Οι ουρές είναι τόσο μεγάλες που εμποδίζουν τον κόσμο από το να κάνει τσεκ στα γκισέ» (Ταξιδιώτης.

10. Λονδίνο, Διεθνές Αεροδρόμιο του Λούτον, Αγγλία

Σύμφωνα με τις περιγραφές του site, επιειδή το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι για χαμηλού budget ταξιδιώτες, στερείται πολλών υπηρεσιών.

Πηγή: thetoc.gr

Pin It on Pinterest

Share This