Αδερφές Πισπιρίγκου: Οι σοκαριστικοί διάλογοι μέσω SMS

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στις αδερφές Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου, όπως αποτυπώνονται μέσα από SMS που αντάλλαξαν οι δυο τους λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Ίριδας, του δεύτερου από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η 33χρονη προφυλακισμένη μητέρα είχε φύγει από το σπίτι της, ενώ η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν ακόμη στη ζωή.

«Αν δεν το σηκώσεις θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω και τους δύο και θα πάει σε ίδρυμα το παιδί» είναι ένα χαρακτηριστικό μήνυμα της Δήμητρας Πισπιρίγκου προς την αδερφή της Ρούλα. Η θεία της μικρής Τζωρτζίνας φαίνεται να προτρέπει τη μητέρα να σκεφτεί το παιδί της: «Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα. Σήκωσε το τώρα και άσε τις απειλές» αναφέρει χαρακτηριστικά σε κάποιο από αυτά.

«Το παιδί σου έκλαιγε και σε ζήταγε» αναφέρει κάποια στιγμή η Δήμητρα Πισπιρίγκου, με τη Ρούλα να απαντά χαρακτηριστικά: «Λοιπόν άκου, θα έρθει, θα του δώσετε το παιδί και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς και άστον με το παιδί να το μεγαλώσει όπως μπορεί».

Τα sms καταγράφηκαν την περίοδο από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021, όταν η 33χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εγκαταλείψει προσωρινά το σπίτι της, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει αναστάτωση στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This