Μαρία Αγγέλου: “Η κατάρρευση της συγκυβέρνησης, ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον”

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Μετά τις εξελίξεις με την μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών, η Μαρία Αγγέλου, πολιτευτής, μέλος του εθνικού συμβουλίου και της επιτροπής δεοντολογίας των ΑΝΕΛ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Σήμερα  κέρδισε η δημοκρατία. Το ελληνικό κοινοβούλιο καταδίκασε τις βάναυσες πολιτικές πρακτικές της συγκυβέρνησης απορρίπτοντας για τρίτη φορά την υποψηφιότητα του Σ. Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος φόβου, ο Α. Σαμαράς, ανακοίνωσε την 25η Ιανουαρίου ως μέρα εκλογών. Το κλίμα όμως αυτό δεν θα περάσει.

‘Ήρθε η ώρα οι πολίτες αυτής της χώρας να αναλάβουν την ευθύνη αποκατάστασης της νομιμότητας. Ήρθε η ώρα να απαλλάξουμε το ελληνικό κοινοβούλιο από τη σήψη ανανεώνοντας το πολίτικο του προσωπικό. Νέα δημοκρατική αρχή για την Ελλάδα μας με νέα υλικά. Σήμερα ξαναγεννήθηκε η ελπίδα στη χώρα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πάντα σταθεροί στις θέσεις μας ζητάμε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία δεν θα εκτελεί εντολές ξένων, αλλά τις εντολές του ελληνικού λαού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήμασταν οι ρυθμιστές και αύριο θα είμαστε οι εγγυητές για τη δημιουργία αυτής της κυβέρνησης».