Αμαλιάδα: Θρίλερ δίχως τέλος για τα νεκρά βρέφη – Τα νέα στοιχεία

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά βρέφη, στην Αμαλιάδα καθώς αποκαλύφθηκε και η περίπτωση έκτου βρέφους, μόλις έξι μηνών, το οποίο πρόσεχε η 24χρονη.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα πέντε βρέφη έχουν χάσει τη ζωή τους όταν βρίσκονταν υπό την επίβλεψη της Ειρήνης ενώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» υπάρχει περίπτωση έκτου βρέφους, μόλις έξι μηνών, το οποίο πρόσεχε η 24χρονη σήμερα πίσω στο 2016. Το μωράκι είχε υποστεί συγκοπή και είχε μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Ευτυχώς οι ιατροί κατάφεραν μετά από μάχη που έδωσαν να επανατάξουν το παιδί.

Η γιαγιά του συγκεκριμένου μωρού μίλησε στο MEGA και περιέγραψε την στιγμή που έμαθε ότι το εγγόνι της έφθασε μελανιασμένο και χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο.

Καθοριστικές μπορεί να αποδειχθούν και οι μαρτυρίες που έφθασαν το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του 15 μηνών που έχασε την ζωή του τον Αυγούστου 2024 στην Αμαλιάδα.

«Θα προσκομίσουμε πολύ σημαντικό εύρημα»

Ο δικηγόρος της μητέρας του Παναγιωτάκη, Τάσος Ντούγκας ανέφερε ότι η εντολέας του δηλώνει ότι η Ειρήνη δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του Παναγιώτη.

«Αυτό που έχω να πω -και είναι σημαντικό- είναι ότι τις επόμενες μέρες θα προσκομίσουμε στις ελληνικές αρχές ένα πολύ σημαντικό εύρημα, το οποίο αποδεικνύει ότι το παιδί δεν έφθασε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας νεκρό, όπως λέει η ανακοίνωση του νοσοκομείου».

«Ήταν τα πάντα για εμένα»

Ο παππούς του μικρού Παναγιώτη, μίλησε στην εκπομπή, υποστηρίζοντας πως «δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα η Ειρήνη, η προσωπική ζωή της δεν με ενδιαφέρει. Δεν ζήτησα ποτέ λεφτά από την Ειρήνη (για να μένει στο σπίτι μου). Το παιδί ήταν ζωντανό, μπορεί να ήταν λάθος των γιατρών».

«Αυτό το παιδί ήταν τα πάντα για εμένα, να βρει γαλήνη το εγγονάκι μου», συμπλήρωσε ο πάππους του άτυχου παιδιού.

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, ανέφερε στον Κώστα Τσουρό ότι η αστυνομία από τη πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τον κάθε θάνατο βρέφους έχει σχηματίσει δικογραφία.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «όταν δεν υπάρχουν ευρήματα τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τις ιατροδικαστικές αρχές στα πτώματα των παιδιών, τότε σιγά-σιγά αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για κάθε περίπτωση. Και στις πέντε δικογραφίες δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να δείχνει ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για εγκληματική ενέργεια».

«Ο εισαγγελέας έχει μπροστά του αυτή τη στιγμή πέντε υποθέσεις και θεωρώ ότι αν υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής οι εισαγγελικές αρχές θα το βρουν και να διατάξουν στην συνέχεια ανακριτικές πράξεις».

Πηγή : ethnos.gr / megatv

Pin It on Pinterest