Ένα ακόμα 5αστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο απο τον 10ο μεγαλύτερο Έλληνα εφοπλιστή

Το πεντάστερο ξενοδοχείο και τα πολυτελή διαμερίσματα του Λου Κολλάκη στη Ρόδο

Η δεύτερη εφοπλιστική οικογένεια που κάνει απόβαση στη στεριά μέσω τουριστικής επένδυσης είναι αυτή του Λου Κολλάκη. Αναλυτικότερα, ο γιος του εφοπλιστή Λου Κολλάκη, Παντελής Στέφανος Κολλάκης μαζί με τον Γιώργο Μπιτσάκη δρομολογούν μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων στη Ρόδο.

Το επενδυτικό σχέδιο που έχει περάσει στην επόμενη φάση, αφορά στην ανάπτυξη πεντάστερου ξενοδοχείου με 112 επιπλωμένα δωμάτια σε μία έκταση 17 στρεμμάτων με το ύψος της επένδυσης να εκτιμάται στα 10 εκατ. €.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της νέας επένδυσης τα διαμερίσματα είναι στραμμένα προς τη θάλασσα ακολουθώντας το ανάγλυφο του εδάφους. Τα κτίρια αναπτύσσονται στην οριζόντια κατεύθυνση με μερικές κατακόρυφες εξάρσεις, καθώς η μορφολογία των πύργων αποτελεί χαρακτηριστικό της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ρόδου. Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα κατασκευαστούν παρτέρια με χαμηλά ανθοφόρα και διακοσμητικά φυτά όπως επίσης και δέντρα για σκίαση και δροσισμό, βασισμένα στην μεσογειακή χλωρίδα.

Σημειώνεται ότι ο Λου Κολλάκης είναι ο 10ος μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής σύμφωνα με τη λίστα της Vesselsvalue με τις 50 μεγαλύτερες εταιρείες με βάση την αξία του στόλου τους, καθώς διαθέτει 81 πλοία συνολικής αξίας 3,27 δισ. Δολαρίων.

Pin It on Pinterest