Γιάννης Παρασκευάς για Μαρίνα: Τυχερός ο προξενευτής, το πουγκί του θα αυγάτισε και αυγάτισε και του γαμπρού το πουγκί!

ΓΑΜΟΣ από ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ

Δεν νομίζω να σκέφτηκε κανείς, ότι αναφέρομαι στο δικό μου Γάμο, όχι τον άνθρωπο που ζω μαζί του και η ζωη μας έδωσε δυο παιδιά, την συνάντησα σε ένα αεροπορικό ταξίδι, οι αναταράξεις την έφεραν στην αγκαλιά μου και τι να κάνω, την κρατώ μέχρι σήμερα, μάλλον ορθώς έπραξα.

Σε άλλο συνοικέσιο περίεργο αναφέρομαι, σε αυτό των ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ της ΜΑΡΙΝΑΣ και των κάθε ΛΟΓΗΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, αυτοδιοικητικούς, κοινοβουλευτικούς και άλλους.

Έγινε το ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ και ω του ΘΑΥΜΑΤΟΣ, αναπτύχθηκε ενας ΕΡΩΤΑΣ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟΣ, τύφλα να εχει ο ΡΩΜΑΙΟΣ και η ΙΟΥΛΕΤΑ.
Χαλί στα πόδια των ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, του πολύφερνου γαμπρού, να τους πατήσει, τι να ζητήσει και να μην του το προσφέρουν, οι επιθυμίες του, διαταγές άμεσα εκτελεστές.

Τυχερός ο προξενευτής, σίγουρα το πουγκί του θα αυγάτισε και το πιο σίγουρο, αυγάτισε και του γαμπρού το πουγκί, από ποιους άλλους θα μπορουσε να πάρει τόση προίκα.

Καλός στη ΦΑΤΣΑ και στην ΠΑΡΛΑ ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, σε μια κόλλα χαρτί τους τύλιξε και τώρα αν και νοιώθουν απατημένοι ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ. με μισόλογα στηρίζουν ακόμα τις επιλογές τους.Η ΩΡΑ της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ δεν είναι πάντα η ΩΡΑ της ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ.

Παρασκευάς Γιάννης

Pin It on Pinterest