Συνάντηση Γαϊτάνη – Γιαννικουρή, στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) μεταξύ του Γενικού Γραμματέα κ. Τάσου Γαϊτάνη και του Γενικού Γραμματέα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) κ. Αντώνη Γιαννικουρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας αλλά και την καθοριστική συμβολή της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, στην προώθηση της καινοτομίας σε εθνικό επίπεδο προς όφελος της τεχνολογικής και επιστημονικής προόδου.

Ο κ. Γιαννικουρής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συνεργασία που είχε ο ίδιος ως Πρόεδρος ΤΤΕ Δωδεκανήσου με την ΓΓΕΚ, με την συμμετοχή του περιφερειακού τμήματος Δωδεκανήσου σε ευρωπαϊκά προγράμματα, για την ανάπτυξη των μικρών νησιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιαννικουρής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:…«Με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και κοινή δραστηριότητα, μεταξύ του τεχνικού κόσμου και της ερευνητικής κοινότητας. Συζητήσαμε τρόπους με τους οποίους η συνεργασία μας μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη τεχνολογιών που θα βοηθήσουν στην πρόοδο της χώρας και θα δώσουν λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας».

Pin It on Pinterest