Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ: Αναγνώρισε το σώμα σε φωτογραφίες μετά το μακελειό

Ραγίζει καρδιές η κοπέλα του 26χρονου Ιωνά Καρούση, ο οποίος σκοτώθηκε στην επίθεση στο Τελ Αβίβ σε ηλικία μόλις 26 ετών. Αν ήταν μαζί του «τώρα αυτήν την στιγμή δεν θα μιλούσαμε», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. «Πήγε ουσιαστικά εκεί πέρα για να κάνει μια εργασία για το πανεπιστήμιο, γιατί σπούδαζε αρχιτεκτονική και εντελώς τυχαία βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε, είναι απίστευτο, είναι συγκλονιστικό. Συγκλονιστικό».

Μιλώντας για την τελευταία φορά που μίλησε με τον 26χρονο είπε πως «ήταν στις 15:30 η ώρα. Ήταν στο Τελ Αβίβ και θα πήγαινε ουσιαστικά γι’ αυτήν την εργασία, στη Γιάφα. Δεν ηχούσανε σειρήνες εκείνη την στιγμή. Δεν είχε κάτι, δεν είχε κάποια είδηση… εκείνος επειδή ήταν ένας φοιτητής αρίστου επιπέδου, ήθελε να πάει να κάνει την εργασία του».

Τόνισε πως δεν γνώριζε τι ακριβώς γινόταν στο Τελ Αβίβ. «Στις 19:00 η ώρα είδα εντελώς τυχαία ειδήσεις και είδα ότι γίνεται επίθεση και τότε του έστειλα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν απάντησε γιατί ήδη, είχε γίνει νομίζω το μοιραίο».

Μιλώντας για τον Ιωνά είπε πως ήταν «το καλύτερο παιδί. Ένα αθώο παιδί, με παιδική ψυχή, παιδική αθωότητα, μόνο καλοσύνη. Πάρα πολύ πίστευε στον θεό και βοηθούσε όπως μπορούσε τους ανθρώπους, με όποιον τρόπο (μπορούσε). Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου».

Η κοπέλα του αδικοχαμένου Ιωνά αναγνώρισε το σώμα του 26χρονου σε φωτογραφίες μετά το μακελειό.

Σε ερώτηση για τα βίντεο από τη στιγμή του μακελειού είπε πως ενημερώθηκε από τον ξάδερφο της, ο οποίος τον είδε να κείτεται στο πάτωμα. Όταν είδε την φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης αναγνώρισε το πτώματα του αδικοχαμένου νέου. «Καρδιά μου όμορφη, αυτός είναι, αυτός είναι το αγόρι μου φορούσε τέτοιο του ΠΑΟΚ παντελόνι, αχ θεέ μου, το αγόρι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Εντωμεταξύ, η ίδια ανάρτησε και ένα Instagram story από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, όπου κόσμο έχει αφήσει λουλούδια. «Περίμεναν απλώς το τρένο. Η χαρά μου ήσουν και θα είσαι πάντα», γράφει.

Pin It on Pinterest