Νησιώτικο Γλέντι» με τον Νίκο Οικονομίδη στον Αρχάγγελο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαγγέλου “Αίθωνας” σας προσκαλεί στη μουσική εκδήλωση «ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ» με τονΝίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού, την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 20.00 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Αρχαγγέλου. Την εκδήλωση στηρίζει η Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου.

Σε ένα αφάνταστα διασκεδαστικό πρόγραμμα νησιώτικου -και όχι μόνο- ρεπερτορίου, ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού μαζί με τους καταξιωμένους μουσικούς τους, μας ταξιδεύουν σε αγαπημένους νησιώτικους μουσικούς και χορευτικούς προορισμούς, στην πιο καλοκαιρινή συναυλία του φετινού Αυγούστου.

Ο Νίκος Οικονομίδης είναι γέννημα των μικρών Κυκλάδων, με καταγωγή από την Σχοινούσσα και ανήκει σε μια μουσική οικογένεια με παππού και πατέρα γνωστούς βιολάτορες, οι οποίοι τον οδήγησαν, κατά τα πρώτα του βήματα στην παραδοσιακή μουσική.

Ο συνθέτης, ερευνητής και εκφραστής της μουσικής του Αιγαίου πελάγους έχει ως στόχο να υπηρετήσει με ήθος και σεβασμό την Νησιωτική Μουσική μας παράδοση και έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους μουσικούς και τραγουδιστές του παραδοσιακού χορού και με πολλούς συνθέτες και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής.

Η Κυριακή Σπανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παροικιά της Πάρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και τραγουδιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης, λαϊκής και κυρίως της Παραδοσιακής μουσικής της χώρας μας. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Νίκο Οικονομίδη.

Ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού επιτυγχάνουν να συνεπαίρνουν και να ξεσηκώνουν όποιον παραβρεθεί στις ζωντανές τους εμφανίσεις! Σας περιμένουμε!

Τιμή εισόδου: 8 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6934146880

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

  • Καφέ Μελαχρινός, Αρχάγγελος
  • ΝΤΑΚΑ ΑΦΟΙ ΟΕ Οικοδομικά Υλικά και Εργαλεία 32 χλμ. Ρόδου – Λίνδου, Αρχάγγελος
  • Ο ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ Παντοπωλείο, Περνού 34Β Αφάντου Ρόδου
  • Φλου Cafe-Pub, Αμμοχώστου 29, Ρόδος

Pin It on Pinterest