Κορυφώνεται η αγωνία για τον παρουσιαστή του BBC στη Σύμη – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες, τα αναπάντητα ερωτήματα

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη του βρετανού δημοσιογράφου και γνωστού τηλεοπτικού γιατρού του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη.

Τα ίχνη του αγνοούνται από την Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να επεκτείνονται πλέον σε όλο το νησί, αφού δεν επέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας του Αγίου Νικολάου.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας της παραλιακής ζώνης του χωριού Πέδι.

Ανατροπή στην πορεία των ερευνών έφερε η φωτογραφία ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Mosley να έχει περάσει το επικίνδυνο κομμάτι του μονοπατιού, που θεωρείται ότι είχε ακολουθήσει, και να βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία που βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και η λήψη της έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ούτε και εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι ο Michael Mosley παραθέριζε στο νησί της Σύμης. Την Τετάρτη είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία. Από εκείνη τη στιγμή, ο 67χρονος αγνοείται, ενώ οι έρευνες πραγματοποιούνται με αμείωτη ένταση σε στεριά και θάλασσα.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνδρα, που, σύμφωνα με μαρτυρίες, συνομίλησε μαζί του στη στάση του λεωφορείου, ώστε να καταθέσει τη δική του μαρτυρία και τα όσα είπε με τον γνωστό παρουσιαστή.

Pin It on Pinterest