Ο Αλέξανδρος Κολιάδης καλείται να λύσει και το πρόβλημα των σκουπιδιών και τις συμβάσεις εκατομμυρίων που ζημιώνουν τον Δήμο

Πολλές είναι οι πληγές που καλείται να κλείσει η νέα Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Κολιάδη. Ένα απο τα βασικά προβλήματα είναι η καθαριότητα του νησιού αλλά και οι συμβάσεις εκατομμυρίων με ιδιώτες που δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα αλλά συνεχίζουν να καρπώνονται τα χρήματα του Ροδιακού λαού.

Αν στην ΔΕΥΑΡ μιλάμε για σκάνδαλο με τις παραγραφές περι των 3 εκατομμυρίων, οι ζημιές απο τις συμβάσεις για τα σκουπίδια είναι πολλαπλάσιες των 3 εκατομμυρίων κάθε έτος όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και η κατάσταση με την αποκομιδή παραμένει περίπου όπως την γνωρίσαμε στην θητεία της προηγούμενης αρχής. Φυσικά όλα αυτά τα εκατομμύρια τα επιβαρύνεται ο Δήμος και κατ’ επέκταση ο Δημότης και εκτός είναι υπερβολικά μεγάλα τα ποσά η καθαριότητα που υπάρχει δεν ανταποκρίνεται στα εξωφρενικά ποσά που πληρώνουμε.

Ένα απο τα μεγάλα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το νησί ειναι η καθαριότητα. Η καθαριότητα και οι συμβάσεις εκατομμυρίων που δεν απέφεραν ούτε τα αναμενόμενα ζημίωσαν και την πρώην δημοτική αρχή ανεπανόρθωτα αφού υπήρχε τεράστια δυσαρέσκεια στον τομέα αυτόν.

Απο “τότε ” μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό και το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα κάνει η Δημοτική Αρχή κάτι για τις συμβάσεις εκατομμυρίων που έφερε η Δημοτική Αρχή Καμπουράκη και ζημιώνουν τον Δήμο.

Ο Ροδιακός λαός επέλεξε μια αλλαγή πορείας με τον Αλέξανδρο Κολιάδη στο τιμόνι, προσδοκώντας βέβαια να κάνει τομές που θα σταματήσουν να τραυματίζουν την Ροδιακή οικονομία και η Ρόδος να γίνει το διαμάντι που αξίζει σε κάθε κάτοικο και επισκέπτη.

Pin It on Pinterest