Τρία εκατομμύρια έκαναν φτερά σε “διαγραφές” χρεών – Σύντομα θα ακούσουμε και ονόματα είπε ο Δήμαρχος

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες στην Εισαγγελία Ρόδου για πρωτοφανή κακοδιαχείριση στα οικονομικά της ΔΕΥΑΡ απο την απελθούσα Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ αναφέρονται στα τεκταινόμενα στη ΔΕΥΑΡ και τα άδεια ταμεία που βρήκαν και εκεί, με ζημιές εκατομμυρίων απο παραγραφές χρεών σε μεγαλοοφειλέτες με μη σύννομες διαδικασίες, στα προβλήματα με την ύδρευση στο νησί αλλά και την εν γένει τραγική οικονομική κατάσταση που βρέθηκε ο Δήμος Ρόδου ενώ ξεκίνησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με ένα αποθεματικό 55 εκ. ευρώ.

Αφού εξήρε τον ρόλο του Σωτήρη Βαγιανού στην νέα Δημοτική Αρχή και στην Προεδρία της ΔΕΥΑΡ δήλωσε οτι βρίσκεται σε μια αποστολή και θα κάνει τα πάντα ο ίδιος να προστατέψει του συνεργάτες του για να μην βρεθούν υπόλογοι στο μέλλον απο τα λάθη του παρελθόντος.

Αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε στην δικαιοσύνη για να προστατέψουμε και τους εαυτούς μας καθώς μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ του Ροδιακού λαού και οχι για παραγραφές χιλίων ευρώ. Στην ΔΕΥΑΡ ήμουν και εγώ δήλωσε ο Δήμαρχος αλλά μέχρι το 2021, το ερώτημα θα έπρεπε να είναι τι είδε ο Κολιάδης εκεί μέσα και έφυγε και παραιτήθηκε;

Ο εισαγγελέας θα κάνει αυτό που πρέπει και εμείς αυτό πρέπει, να είστε σίγουροι οτι εμείς τον ύπνο μας δεν θα τον χάσουμε, άλλοι θα τον χάσουν.

Ο κύριος Κολιάδης τόνισε πως σύντομα θα ακούσουμε και ονόματα που εμπλέκονται.

Τα 3 εκατομμύρια +

Το ζητούμενο πλέον είναι οτι έχει βρεθεί ένα ποσό 3 εκατομμυρίων σε διαγραφές χρεών που απουσιάζουν απο τα ταμεία, γιατί κάποιοι τα διέγραψαν σε φίλους και γνωστούς με μη έννομους τρόπους με αποτέλεσμα όπως καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή τα ταμεία να είναι άδεια.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλέξανδρος Κολιάδης Καλείται Να Λύσει Και Το Πρόβλημα Των Σκουπιδιών Και Τις Συμβάσεις Εκατομμυρίων Που Ζημιώνουν Τον Δήμο

Pin It on Pinterest